Witajcie,
Upraszczamy Menu Fotki. Najpopularniejsze opcje, czyli Nowe, Online oraz Kamerki znajdują się na niebieskim pasku. Tak jak wcześniej na Swój profil możemy trafić poprzez klikniecie w avatar, gdzie znajdują się również ustawienia. Klub Gwiazd umieściliśmy obok Wiadomości.
Już 906 252 par powiedziało sobie "TAK". Teraz wchodząc na Fotkę możesz od razu zdecydować kto pasuje do Ciebie i z kim masz ochotę się spotkać.
Miłego klikania. ;)
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
lista tematów
Świąteczne porządki w Menu strona 1 z 2
Wszystko ładnie tylko ukrycie ustawień i mój profil mi się nie podoba, wreszcie wszystkie potrzebne opcje są na belce
Więcej zmian żeby tu się coś działo... :)

Więcej zmian żeby tu się coś działo... :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Niestety portal Fotka nie może wytrzymać pół roku bez zmian !! Znowu lipa !! Tak trudno wytrzymać bez zmian??
Podobno brak im motywacji do poprawy Forum . Zawsze coś innego ważniejszego maja do robotki . A Forum na 2 tor odsyłają .
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
kiedy naprawcie forum?
jak chce cos wkleic, to automatycznie wkleja sie to na samej gorzej rozwalajac posta
jak chce cos wkleic, to automatycznie wkleja sie to na samej gorzej rozwalajac posta

.icie? ;)