Bondziorno
24 sposoby jak sie zabic
www.youtube.com/watch?v=rTJLp2AUz_o&feature=player_embedded
lista tematów
24 sposoby jak sie zabic strona 1 z 3
Co Ty Kalidko za filmiki oglądasz:P
Z obrazków ten z trampoliną śmieszny:)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
hehe a tak mnie naszlo :P
tylko ten ?! (szok) a tyle obrazkow wstawilam

witaj :*************************************************************************************************************************************************************************

Obejrzałem cały:)
No jakoś tam wyszło:P
Kalida: witaj :*************************************************************************************************************************************************************************
Powitania nadal na wysokim poziomie:)))
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
gratuluje

wez sobie te obrazki zobacz jeszcze raz

no a co ty myslisz klasa musi byc
ehh ja za chwile do pracy uciekam mam nocki ale w czwartek rano koncze i mam dluuugi weekend az do konca niedzieli ...(

Też są spoko. Tylko, że tamten najlepszy.
To się ceni.
Kalida: ehh ja za chwile do pracy uciekam mam nocki ale w czwartek rano koncze i mam dluuugi weekend az do konca niedzieli ...()
Ja jutro też tak mam:)
A od piątku wolna chata na tydzień

ja to wiemmm
a to teraz tez wiemmm
lidl - ceni - jakosc

uuu.... aaa..... iiiii..... ooooojjeeeee.....
oko mnie boli

kurna...juz mi sie zaczyna bicie na dekiel...