lista tematów
sukienka... strona 1 z 2
Witam.
Wczoraj mnie coś natchnęło, że jak to może być, ze mam tyle sukienek a żadnej 'małej czarnej' ? i tak oto przegladam all i szczerze jestem w kropce;/
różne fasow
ny, wzory... nawet nie wiem co by pasowało do mojej sylwetki. Niska, płaski brzuch, mały tyłek i uda, mikroskopijne cyce, a i szerokość ramion równa biodrom;( koszmar.
Jakie wy macie tego typu kiecki? Często nosicie?
Po ciąży sypneły mi się włosy. Jakieś skuteczne środki na to?
a i jeszcze chciałam prosić o radę na puder, taki na wykończenie makijażu, bu krył dobrze.
pozdrawiam
Wczoraj mnie coś natchnęło, że jak to może być, ze mam tyle sukienek a żadnej 'małej czarnej' ? i tak oto przegladam all i szczerze jestem w kropce;/
różne fasow
ny, wzory... nawet nie wiem co by pasowało do mojej sylwetki. Niska, płaski brzuch, mały tyłek i uda, mikroskopijne cyce, a i szerokość ramion równa biodrom;( koszmar.
Jakie wy macie tego typu kiecki? Często nosicie?
Po ciąży sypneły mi się włosy. Jakieś skuteczne środki na to?
a i jeszcze chciałam prosić o radę na puder, taki na wykończenie makijażu, bu krył dobrze.
pozdrawiam
Ampułki Vichy lub Crescina
Konto usunięte: a i jeszcze chciałam prosić o radę na puder, taki na wykończenie makijażu, bu krył dobrze.
Manhattan Clearface - jak miałam cerę w niezłym stanie to używałam go bez podkładu :)
Z tego co pamiętam mam 4 czarne sukienki (z czego jednej nigdy na sobie nie miałam), plus studniówkową w którą już nie wejdę. W sumie rzadko noszę, wolę kolory niż czerń.
mam dwie małe czarne.
Obie są prostego kroju, zakrywają dekolt. Jedna jest do kolan, druga przed kolano. Takie proste sukienki.. Nie noszę często, raczej okazyjnie, chociaż ostatnio staram się trochę bawić strojami, kto wie, może kiedyś wykorzystam je do jakiegoś zestawu ; )
Nie mam takich

Na pewno jakieś ampułki, bo podobno są skuteczne

Konto usunięte: a i jeszcze chciałam prosić o radę na puder, taki na wykończenie makijażu, bu krył dobrze.

Może ten? Jeżeli nie masz cery tłustej.
to normalne :) odrosną :)
pozdrawiam
lepiej zainwestuj w kryjący podkład, bo puder ma za zadanie zmatowić cerę i utrwalić podkład, no i pudry zazwyczaj mają słabe krycie :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Konto usunięte: Niska, płaski brzuch, mały tyłek i uda, mikroskopijne cyce, a i szerokość ramion równa biodrom;(
jestes drobna, wiec kazda mala czarna powinna Ci pasowac. to osoby z ksztaltami, z biodrami, z cyckami musza myslec ciezej byc dopasowac mala czarna ;)
chyba przesadzasz.
Majac male piersi mozesz spokojnie wybierac duze dekolty bez obawy, ze bedziesz wygladac wulgarnie.
Spojrz na style gwiazd o podobnej figurze. Moze Eva Longoria? Nalezy do niewysokich drobinek
http://www.stylebistro.com/lookbook/Eva+Longoria/ySmXoF79YCC/Dresses+Skirts

Mialam dlugie wlosy i po porodzie porobily mi sie koltuny ciezkie do rozczesania. Zrobily sie matowe i bez wyrazu. Poszlam do fryzjera i je obcielam. Odrosly zdrowsze i po problemie.
Czasem krotsze zdrowe wlosy wygladaja lepiej niz dlugie i zniszczone ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: hmm właśnie zainwestowałam... kupiłam Clinique i cóż do bani;( twarz błyszczy mi się niemiłosiernie po nim i klei;(
po ciazy jak mi sie cera zmieniala to mialam podobny problem. bylam zadowolona z Maybelline Dream Matte Mousse - matuje i twarz wyglada bardzo gladko. Dobrze kryje. Minusem jest to, ze jest malo trwaly i co kilka godzin trzeba poprawiac, a dlugotrwale uzywanie wysuszylo mi strasznie skore w kacikach nosa.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail