Czy któraś z Was próbowała malować paznokcie na wodzie?
Ja kiedyś wpadłam na tą metodę na necie, próbowałam - to dosyć trudne.
Ostatnio przypadkiem odnalazłam na YT dziewczynę, która jest w tym fantastyczna. Polecam pooglądać ;)
JEJ TUTORIALE - http://www.youtube.com/playlist?list=PL9897F44C750F9766&feature=plcp
A teraz pytania do Was.
Czy podoba Wam się ta metoda malowania paznokci?
Może próbowałyście kiedyś to robić? Jeśli tak to z jakim efektem?
Mi niestety zwykle puszczone kropelki albo nie chcą się rozejść na wodzie dostatecznie dobrze, albo na wodzie wychodzi piękny wzór,
a na paznokciu jedna wielka plama...
Może macie jakieś sprawdzone sposoby a to ?
Pozdrawiam, długonieobecna SkazanaNaBana ;)
lista tematów
Water Marble Nail Art strona 4 z 5
Babsy: w podstawowce i gimnazjum mialam w klasie dziewczyne, ktora zawsze miala taka dlugosc paznokci^^ tyle ze u niej wygladaly przynajmniej na tak krotko obciete, nie obgryzione;)
prawdziwa kobieta zawsze musi być ekstra wyszykowana ?
problemy z błędnikiem..chyba
pewnie na jakimś wzgórzu

Nikt tutaj nie mówi o ekstra wyszykowaniu, tylko o jakichkolwiek granicach przyzwoitego wyglądu :)
Albo po prostu to się nazywa "gra wstępna" ?

Nie mam wzgórza. Możesz na dachu to zrobić :D
SkazanaNaBana: Nikt tutaj nie mówi o ekstra wyszykowaniu, tylko o jakichkolwiek granicach przyzwoitego wyglądu :)
moja była nauczycielka od geografii mówiła że nigdy sie nie malowała i co prawda była brzydka, ale opowiadała że jej koleżanki sie malowały i umawiały z chłopakami, a dziś tańczą na otwarciu przystanków kolejowych za 200zł. i co jest ważne w życiu ?
na forum seks raus!
chatka sie nie zawali?

A to zależy jakimi kolorami. Ogólnie całkiem spoko efekt. (U innych:D)
Próbowałam, ale nie jestem stworzona do takich rzeczy. Nie wyszło mi to supermegahiper.

SkazanaNaBana: Mi niestety zwykle puszczone kropelki albo nie chcą się rozejść na wodzie dostatecznie dobrze, albo na wodzie wychodzi piękny wzór, a na paznokciu jedna wielka plama...
O to własnie chodziło mi w słowach powyżej.
SkazanaNaBana: Nikt tutaj nie mówi o ekstra wyszykowaniu, tylko o jakichkolwiek granicach przyzwoitego wyglądu
wlasnie:) poza tym to bylo gimnazjum- 10 lat temu- nie widywalo sie dziewczyn odpicowanych jak na disco w szkole. czy ja mowie o makiejazu i strojeniu sie? wygladala normalnie, tylko te paznokcie polcentymetrowe miala.