Jako,że Euro już tuż tuż postanowiłem założyć pierwszy od dawien dawna temat. Będzie dotyczył on partnerek piłkarzy. Ogólnie to możecie wklejać tutaj zdjęcia kobiet, które Wam przypadły do gustu jeśli chodzi o urodę lub styl. Ja zaprezentuje 2 kandydatki; z zagranicy i z polskiego podwórka.
Na pierwszy ogień pójdzie Coleen Rooney, żona Wayne'a Rooneya zawodnika Manchesteru United i reprezentacji Anglii:
Według mnie Coleen jak na Angielkę daje radę.. A jak jest wg. Was?
Jeśli chodzi o polskie podwórku to tutaj Anna Prus, polska aktorka, obecnie partnerka Radka Majdana, była dziewczyna Damiana Gorawskiego:
1) Która lepsza? Coleey czy Anna?
2) Partnerkę jakiego piłkarza uważacie za godną uwagi?
3) Podczas nadchodzących Mistrzostw na jakiego zawodnika Panie będą bacznie się przyglądać :P?
To tyle, można wklejać zdjęcia piłkarzy, partnerek, można a nawet trzeba dyskutować :) Zachęcam i pozdrawiam.
lista tematów
Dupeczky piłkarzy. strona 2 z 4
Wskaż jakiś przykład. Prędzej czy później wydaje mi się,że każda 'gwiazdka' wpadnie w sidła szołbiznesu.
Słyszałaś o wypadku Farnej? Ledwo co osiemnastkę skończyła, ledwo co prawko zrobiła a już auto skasowała z prawie promilem we krwi.
Brawo. Jeśli nie wyguglowałaś to szokłem teraz mocno.
Konto usunięte: Wskaż jakiś przykład. Prędzej czy później wydaje mi się,że każda 'gwiazdka' wpadnie w sidła szołbiznesu.
Słyszałaś o wypadku Farnej? Ledwo co osiemnastkę skończyła, ledwo co prawko zrobiła a już auto skasowała z prawie promilem we krwi.
I to jak skasowała, dziwne, że nic jej sie poważnego nie stało.
Że Bieniuk to troche strzelałam

Po prostu miała więcej szczęścia niż rozumu. Trochę szkoda,bo uważałem ją za inteligentniejszą dziewczynę, tymczasem ona po tym wypadku stwierdziła w wywiadzie, że myślała, że po jakichś 6-7 godzin przerwy od picia będzie już trzeźwa.A tu niespodzianka.
Bieniuk, Bieniuk. Nie z Widzewu a z Widzewa :D
Swoją drogą, warty niej ? :D

Konto usunięte: Po prostu miała więcej szczęścia niż rozumu. Trochę szkoda,bo uważałem ją za inteligentniejszą dziewczynę, tymczasem ona po tym wypadku stwierdziła w wywiadzie, że myślała, że po jakichś 6-7 godzin przerwy od picia będzie już trzeźwa.A tu niespodzianka.
Głupota przez ludzi przemawia.
Zawsze mi się kojarzył z Guntherem.
Na drugim zdjęcie wyszła bardzo niekorzystnie

Konto usunięte: 1) Która lepsza? Coleey czy Anna?
2) Partnerkę jakiego piłkarza uważacie za godną uwagi?
3) Podczas nadchodzących Mistrzostw na jakiego zawodnika Panie będą bacznie się przyglądać :P?
1. Anna.
2. Nie wiem...
3. Nie lubię meczy.