styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
NajkrotszyLogin
NajkrotszyLogin
  4 Junio 2014
Felka
Felka: Czy Jasmina aka Gosia brala lekcje u Marty?

Jasmina jakie cyce, Marta troche mniejsze jednak
tak
MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Junio 2014

W sumie Jasmina ma bardzo fajną kobiecą figurę jakby nie było... na pewno lepsze ma ciało niż jakieś wysuszone bezkształtne klocki ważące 50 kg. Brzuch mogłaby mieć lepszy ale poza tym na propsied83ddc4d.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 Junio 2014

niezły pork z tej dżasminy, brałbym

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MartaKarinka
MartaKarinka
  5 Junio 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: niezły pork z tej dżasminy

xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  5 Junio 2014

moje ulubione gatki w innym zestawieniu :)))))))))))2600d83dde09d83cdf38d83cdf3ad83ddc9a
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  5 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: moje ulubione gatki w innym zestawieniu

Tylko nie pisz, że polazłaś gdzieś na zewnątrz tak ubrana :D.
:ziober2:
PROVIRON318
PROVIRON318
  5 Junio 2014

ja pier­dole

MartaKarinka
MartaKarinka
  5 Junio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Tylko nie pisz, że polazłaś gdzieś na zewnątrz tak ubrana :D.

wyszłam, do parkud83dde092600d83ddc9a
Rano byłam inaczej ubrana, teraz też jestem inaczej, zresztą przebieram się 2-3 razy dziennie. Jak dla mnie takie ubranie na spacer jest ok i nie widzę w tym nic dziwnego
MartaKarinka
MartaKarinka
  5 Junio 2014

oczywko miałam poczesane włosy, ale do zdjęć które robię dla tego tematu nigdy mi się nie chce czesać. kiedyś wstawię takie, na którym mam poczesane włosy :)

JuIia
JuIia
  6 Junio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Tylko nie pisz, że polazłaś gdzieś na zewnątrz tak ubrana :D.

ACO ZAZDRO PEWNIE.

Sama byś tak poszła do parku pedała!

:ziober2:
fejsbukPraksydy
fejsbukPraksydy
  6 Junio 2014

maqdalena ma ból bo jej ciało nie wyglada fajnie w leginsach,więc Marto nie przejmuj sie one ci zazdroszcza

MartaKarinka
MartaKarinka
  6 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: maqdalena ma ból bo jej ciało nie wyglada fajnie w leginsach,więc Marto nie przejmuj sie one ci zazdroszcza

Jeszcze przedwczoraj twierdziłeś, że mam grubą dupę i cellulit :((((((((((((((((((((((((((((
MartaKarinka
MartaKarinka
  6 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: maqdalena ma ból bo jej ciało nie wyglada fajnie w leginsac

akurat kiedyś widziałam ciało magdaleny w takiej krótkiej bluzeczce i spodenkach, tylko że to chyba było jakieś zdjęcie sprzed lat i nie sądzę, żeby miała się czego wstydzić, na pewno wyróżnia się na tle hydeparkowiczek, chyba, że już teraz jej ciało się zmieniło bo to chyba było zdjęcie z jakiegoś zlotu w poznaniu, ktoś wklejał
MartaKarinka
MartaKarinka
  6 Junio 2014

poza tym magdalena trenowała polo dance, więc jak myślisz czy mogłaby się wstydzić swojego ciała?

fejsbukPraksydy
fejsbukPraksydy
  6 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: sprzed lat

aha
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym magdalena trenowała polo dance, więc jak myślisz czy mogłaby się wstydzić swojego ciała?

czo? skad te info? to jest pole dance jak cos
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.