styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
hydemarta
hydemarta
  4 Julio 2014
http://vocaroo.com/i/s0M1LhmHVYyt
hydemarta
hydemarta
  4 Julio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Primo: wyjmij kutaza z buzi, kiedy coś mówisz Secundo: http://pl.forvo.com/word/hyde_park/

http://vocaroo.com/i/s1C8dVpFtvv1

wyjęłam ktuaza (????) a co to w ogóle jest?
hydemarta
hydemarta
  4 Julio 2014

echhh ucięło się... :`((((((((((((((((((((

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 Julio 2014

co tu się wyprawia, nie róbcie beki bo Sylvinka nie da outfitu

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Julio 2014

Sylvinka? Ona to niech da lepiej linka do tajnego forum.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Julio 2014

a co tam Marto jest na tym "tajnym forum", co tak bardzo Cie interesuje?
Ustalmy, ze jestes slabym detektywem i wystarczy, ze ladnie poprosisz, a dziewczyny na pewno uchyla szczerbka tej jakze "tajnej tajemnicy" ;D

P.S. Sylvinka nie jest czlonkinia

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Julio 2014
massacre
massacre: Ustalmy, ze jestes slabym detektywem i wystarczy, ze ladnie poprosisz, a dziewczyny na pewno uchyla szczerbka tej jakze "tajnej tajemnicy" ;D

Witaj Joanno. :D
Luz, tak naprawdę mnie nie interesuje, o czym tam piszecie... Chciałam tylko sprawdzić, jak szybko to się rozniesie i czy użytkowniczki tego forum oleją sprawę, czy też będą się wgłębiać. Stawiałam na to drugie.. i jak widać miałam rację. :D

Możecie być spokojne, nie będę was ścigać ani hakować waszego forum. d83dde09
massacre
massacre
  4 Julio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: tak naprawdę mnie nie interesuje

yhm.
Konto usunięte
Konto usunięte: nie będę was ścigać ani hakować waszego forum

ok. Juz sie balysmy :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Julio 2014
massacre
massacre: ok. Juz sie balysmy :-)

Niektóre z was wydawały się być poruszone...
Tak jakby mnie obchodziły jakieś ploty, chciałam tylko podżec bóle dupki i zarówno na hyde (co było widać najbardziej) jak i tu mi się to udało :))
massacre
massacre
  4 Julio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Niektóre z was wydawały się

byc zaskoczone, ze beda Cie interesowac nasze rozmowy prywatne :-) to wszystko.
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałam tylko

nie oczekuje od Ciebie tlumaczen, co Toba kieruje w tego typu zachowaniach :-) rob co chcesz, z reszta nie musze Ci tego mowic ;-)
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jakby mnie obchodziły jakieś ploty

szum jaki wokol tego naszego "tajnego" forum zrobilas wskazuje jednoznacznie na Twoje zainteresowanie, jakkolwiek bys sie tego teraz wypierala :-)

P.S. Nasze zycia ruszyly do przodu, mozesz wierzyc lub nie, ale nasze rozmowy dotycza powazniejszych tematow niz "Marta z Hajda". Choc nie ukrywajmy, jestes milym sposobem na odmozdzenie i odpoczynek od naszych powaznych trosk i zmartwien ;)
Czasem dobrze jest wyprostowac nogi, czasem zwoje mozgowe. Nie schlebiaj jednak sobie i wez do serca slowo "CZASEM" x

styka51
styka51
  4 Julio 2014
massacre
massacre: Nasze zycia ruszyly do przodu,

I to bardzo...;)
MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Julio 2014

Oj jak ja wam zazdroszczę :) :)))))
No to super, że tam wam się powodzi :)))) Oby tak dalej :))

massacre
massacre
  4 Julio 2014

Jeżeli dor

massacre
massacre
  4 Julio 2014

Jeżeli dorosłe życie, troski i zmartwienia mogą być powodem do zazdrości - okej, nie neguję, choć ja to wolałabym beztroski trolling i leżakowanie u mamy :)

POWAŻNE sprawy też ciężko zaklasyfikować jednoznacznie jako powodzenie, ale co ja tam wiem ;P

MartaKarinka
MartaKarinka
  4 Julio 2014
massacre
massacre: Jeżeli dorosłe życie, troski i zmartwienia mogą być powodem do zazdrości - okej, nie neguję, choć ja to wolałabym beztroski trolling i leżakowanie u mamy :)

Troski i zmartwienia to część uroku życia :)))) Każdy ma jakieś-- na własną miarę.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.