Witam.
Lato się zbliża jak wiadomo ;)
A więc i będzie potrzeba stosowania innego podkładu.
I a tym pytanie piszę:
Jest jakiś podkład który dobrze kryje (mam dużo zaczerwienień i brzydkich śladów po różnych niedoskonałościach) ale i zarazem jest lekki na lato.?
Orientujecie się może?
Będe bardzo wdzięczna za pomoc bo niechcę kupować całkiem w ciemno i wydać na marne pieniędzy.
:)
lekki podkład. szukam. help.! strona 1 z 2
Dość dobrze. Miałam go na sobie tylko raz, bo staram się na ogół unikać tego typu rzeczy, ale znajoma bardzo zachwala, a ma sporo niedoskonałości na buzi.
clinique redness solutions.
polecam ja i mmaryja
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Ja garniera osobiscie nie polecam po nim skóra swieci sie szybko i efekt pomaranczowa skora!! krótko mówiąc tapeta :/ podkresla suche skorki totalnie ble a w dodatku dla wrazliwej cery, po tym podkładzie wysyfi ostro * .. Jest dobry dla skóry bezproblemowej raczej gladziutkiej ;) taka moja opinia
jak patrzylam na recenzje bb garniera, to ani to krem, ani podklad- ani nawilza, ani wyrownuje koloryt, nie mowiac o kryciu;) ja mam obecnie perfect adapt make up z manhattanu, calkiem calkiem.
manhattan perfect adapt make up

co prawda nie jest super kryjacy, ale z lekkimi zaczerwienieniami sobie radzi
nie oszukujmy się - lekki podkład nie może być mocno kryjący :)
dobrze kryje też podobno colorstay revlona ( do cery suchej/normalnej) - jednak to nie jest moja opinia tylko koleżanek, które stosowały
testowałam - ten krem tylko wyrównuje koloryt cery, niedoskonałości nie zakryje :)
no i mi po nim zaczęły się robić takie malutkie białe krostki :(, ale koleżanka go stosuje i jest zadowolona, bo jej nic nie wyskakuje po nim - podsumowując: trzeba na niego uważać
własnie czytałam recenzje i nie są zbyt dobre na temat tego kremo podkładu
poczytam o nim z tego co sie orientuje to on nie jest drogi chyba nie.? :)
z revlonem ja mialam do czynienia.bardzo lekki a daje rade, patrzcie no, calkiem o nim zapomnialam :)
Ten z Mahattanu co dziewczyny piszą jest fajny Używam go z przerwami ok 2 lata, kryje drobne przebarwienia, jest lekki i lubie jego zapach. Cena skoczyła gwałtownie, bo pamietam, że nie tak dawno kupowałam go za 22 zl a teraz chodzi w Ross za ponad 30. ;)
Teraz mam MBL Affinitone i też jest ok, tylko gorzej z trwałością u niego, w czym lepszy jest mnhtn.