mam pytanie do dziewczyn, robiła sobie któraś spodnie w stylu d.i.y? Bo ja właśnie robie to mi jakieś brązowo czarne wyszły, a nie kremowo czarne
lista tematów
spodenki blogerek - D.I.Y strona 1 z 2
nie ma czegoś takiego jak styl d.i.y. bo to po prostu ,,zrób to sam'' (do it yourself) a nie nazwa trendu :)chodzi Ci o farbowanie spodni?
spodnie w stylu do it yourself?pierwsze słysze...napisz dokłanie co robisz z tymi spodniami, przerabiasz, zwężasz, farbujesz?
Konto usunięte: Zeby byl jeden kolor, musialabys zamoczyc je cale w roztworze domestosa, lub jakiegos innego wybielacza i tak zostawic, az osiagna taki odcien jak chcesz.
Właśnie zrobiłam tak kiedyś i nie wyszło równomiernie, powychodziły "mazaje" i musiałam nogawki ucinać

styka51: Właśnie zrobiłam tak kiedyś i nie wyszło równomiernie, powychodziły "mazaje" i musiałam nogawki ucinać To też szukam innego sposobu...
Ciezko domowymi sposobami uzyskac w miare rownomierny kolor... moze uzyj farby do tkanin?
kedi: własnie się do tego przymierzam tylko boję się, że będzie waliło wybielaczem w całym mieszkaniu
Dzialaj w lazience, przy uchylonym oknie i zamknietych drzwiach, to sie smrod nie rozniesie.