" Agata Nizińska to piękna wnuczka aktora Wojciecha Pokory, która studiowała europeistykę, a teraz jest w szkole teatralnej. Marzy o aktorstwie, ale trzeba również dodać, że świetnie śpiewa. - Kocham i aktorstwo, i śpiewanie - powiedziała jakiś czas temu w programie Pytanie na śniadanie. "
Wiek - 27
Wzrost - 168
Oczy - zielone
Włosy - brunetka
1. Jak Wam się podoba w skali 1 - 10 ?
2. Co na TAK a co na NIE ?
3. Zrobi karierę czy będzie kolejną celebrytką ? ;)
Pozdrawiam i miłego dnia :)
lista tematów
Agata Nizińska
SailorMoon: 1. Jak Wam się podoba w skali 1 - 10 ?
A czemu nie widzę żadnych fotek??

Nie znam kompletnie laski

1. Wydaje się dość sztuczna, plastikowa. Choć brzydka nie jest, daję 6.
2. Generalnie ładna kobieta, choć tak jak pisałam w 1 jest jak plastikowa laleczka.
3. Jeśli będzie bazowała na tym, że ma znanego dziadka to nie wróżę jej długiej kariery

jakaś taka.... sztuczna nie wiem, coś mi w niej nie pasuje. Czy ma szansę na bycie celebrytką? jeśli ma dobre plecy to owszem.
Niby żaden element jej twarzy nie jest brzydki, ale całość mi się nie podoba. Najlepiej wygląda w tych upiętych, bardziej gładszych włosach. Mam mieszane uczucia więc daję 4,5, a karierę może zrobić, bo kto w Polsce nie może ?
SailorMoon: 1. Jak Wam się podoba w skali 1 - 10 ?
1. normalnie dalabym 10 bo pieknie wyglada, ale ze jestem cholernie nieufna co do idealnej urody i ciezko mi uwierzyc, ze wszystko ma naturalne to dam 8
2. raczej tak, chociaz na tylko polskie korzenie mi nie wyglada
3. wiesz, nie wiem jaka jest w "obyciu", ale wyglada sympatycznie mysle, ze ma szanse