Konto usunięte: 1. Podoba się wam?
nawet ładna, ale uważam, że za bardzo ingerowała w urodę i to polepszanie nie wyszło na dobre. figurę ma świetną, ponoć poprawiała piersi ale pod względem plastycznym (?), implantów chyba nie ma, generalnie podoba mi się jej biust. jedynie obecny stan jej twarzy mi nie pasuje, wygląda jak napompowana... ma zrobione usta a i tak stara się je uwydatniać poprzez mimikę co wygląda nieco komicznie i sztucznie... gdyby jej twarz powróciła do naturalniejszego wyglądu to byłaby bomba :)
nie wiem, ciało ok ale twarz średnio... 8?
Konto usunięte: Zakładając, że macie dużo pieniędzy, za dużo, a jakaś część ciała nie spełnia
waszych oczekiwań, zrobiłybyście sobie operację plastyczną lub chociażby drobną
korektę?
operację - nie
nie podoba mi się mó nos i chętnie bym go zmieniła ale boję się takich ingerencji, chyba bym się nie odważyła. poza tym jest to ważna część twarzy i zastanawiam się, czy nie wpłynęłoby to na jej 'charakter', mały, zgrabny, lekko zadarto nosek jest śliczny ale może sprawić, że rysy wydadzą się przeciętne...
chciałabym mieć mniejsze piersi i czasem zastanawiam się nad chirurgicznym rozwiązaniem sprawy, ale pewnie nigdy się nie odważę :D
korekta? zrobiłabym dwie :)