Jakaś umieralnia, wiec tak się chciałam zapytać jakie są Wasze typu na tegoroczny sezon jesień/zima. :)
Mi dzisiaj wpadła w oko taka:
http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,37286
torbyy i toreeebki strona 2 z 3
Ja poluję na żółtą, nie za dużą, coś w stylu listonoszki :) ale jeszcze nie znalazłam takiej która by mi odpowiadała.
dla mnie na każdą porę roku taki sam typ - klasyczna, najlepiej czarna (bo się nie brudzi), ew. ciemnogranatowa, na ramię, średniej wielkości, mniej więcej coś takiego:

nie lubię innych, zawsze wybieram coś w tym stylu
dla mnie takie są mało wygodne i niepraktyczne ;)
jak już mam małe to też na ramię, na w miarę normalnym pasku, nie wydłużane, coś takiego:

oczywiście na pewno nie taki fason i kolor, zawsze najlepiej jak najciemniejsze :)
bardzo fajna torba, kolor mi sie podoba i najchetniej wszystkie torby mialabym w takim kolorze czy camel, czy toffee czy jakkolwiek inaczej to nazywaja :D
ja juz pokazywalam w temacie o zakupach, jaka mam i to jest moj faworyt oczywko :D

podobaja mi sie jeszcze torby z Fossil, np ta (choc w sklepie mialam w rekach inna, ale nie moge jej znalezc online)
Mulberry
z Warehouse (ale w ciemniejszym kolorze, a nie moge znalezc zdjecia)

i podoba mi sie torba Sylvinki, ktora niedawno wklejala w moim temacie :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
bardzo fajna :D
I o ile Twoj styl nie pokrywa sie z moim, bo wg mnie jest za bardzo cukierkowy (ale tu pewnie warunkiem decydujacym jest roznica wieku i inny typ urody) - to wsrod torebek widze, ze mamy bardzo zblizony gust :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ach, sorry za ta ilosc postow :D
na ten sezon modne sa tez massenger bags, ktore sa idealne na trzymanie dokumentow do pracy, czy czegokolwiek na uczelnie
znowu Fossil, ale lubie ta marke :D
Taaaak, widziałam jak ją wstawiałaś, jest rewelacyjna!
Co do reszty, które teraz pokazałaś, średnio podoba mi się ta Warehouse, ale te z Fossil!

Właśnie :)
Zgadzam się