Jołex,
Mam takie sprawe do was wy moje dziewczyny kobitki ja wszystkie was do pytki nie no spoko zartuje hehe.Prosib lym o ocene urody pilkarzy zeby wiedziec jaka uroda jest teraz na topie ze tak ujme heheh moze sie jakos podlansuje sam.Oceniajcie krotko na zasadzie tych zdjec,ktory sie wam podoba w skali 1-10.
Borowka
Pirlo
Herzog
Armand
Pflipsen
Kacar
Perez
Cisse
Miłewskij
Janker
Carrasso
Skoubo
Novakovic
Hay
Kjaer
Aranburu
Radu
Wairynen
Ktory najbardziej w waszym typie na koniec,ale ocencie poszczegulnych, jol.
Ocena urody pilkarzy do roboty dziewczyny strona 2 z 3
@Nuti
Lubie piłkę nożna, a piłkarze maja grać a nie wyglądać ;)
Z reszta i tak nie ma tu moich typów: Van Persie, Lampart, Beckham, Podolski :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ten Neymar to jak pedal wyglada totalny. Co was pociaga laski w Kjaerze? Ogolnie szacun dla Kasey :). Kojarzysz Conora Caseya :D?
Ocenisz?
A ten irok Neymarowi to zupelnie nie pasuje. Nie jest kozakiem jak Ze Roberto, zeby takie cos nosic na wlosach. Dziecinny jest jak jajka tamagotchi.

Gdyby wiekszosc Pań na tym forum byla by tak rowna kobita jak Casey byloby na pewno wszystkim lepiej.Nie jest tak kasliwa i ofensywna jak Anelka podczas klotni z selekcjonerem Francji. I potrafi byc bardziej dyplomatyczna niczym Trapattoni podczas konferencji.
No nie wiem mi sie tam wydaje ze jak by przepatrzec wielu innych pilkarzy nie przez pryzmat tego co pokazuje na boisku ale przez granie w czolowych ligach,to znalazlo by sie duzo wiecej z bardziej slitasnym usmiechem (Np. ja :skromny: Heheheh)
Casey scial wlosy po powrocie do Stanow moze chcial sie na wstepie lansowac na pakera heheh.
Dorzuce pare innych fotek w naj blizszcyzm czasie.
Kasey nie Casey juz mi sie miesza heheh.Ale to komplement dla Ciebie Kasey ze zrownalas sie z Conorem Heheheh:D
o.

piłkarzy dużo, można wciąż wymieniać i oceniać ale...
no właśnie

tego właśnie nie lubię

To prawda w sumie.Byl u mnie na wuefie niegdys taki nowy koles,Biscan mial ksywe od tego Chorwata bo z twarzy zupelnie jak on.No i wszystko zelik czy tam pianeczka,blyszczaca fryzurka,geste wloski, jakies tu wydziarane, tam wyhapane, skora,fura,komora, szmulki od razu do niego zawijaly.Na wuefie tez,wszystko oryginalki,butki Kappy, nawet ochraniacze mial choc to tylko wuef byl.Ale wszystko skonczylo sie jak wyszedl grac-przyjecie pilki na 5 metrow,ciagle niedokladne podania,poruszal sie jak mucha w smole a dziwne,bo wysportowany sie wydawal. Po jakims czasie zaczelismy go gnoic za te gre no i chlopak sie wypisal.
Swoja droga Igor Biscan wygladal tak
Styka?
No:D Tamten Biscan byl identyko jak on tylko mial chyba zielone albo niebieskie oczy i wlosy gestsze.
No wlasnie.A u nas jego sobowtor byl traktowany jako Alvaro i dziewczyny jak byl w poblizu to celowo cos sobie opuszczaly zeby moc sie do niego wypiac i zaimponwoac tym i owym:D Ale to byl lamer mogl miec kazda z naszej klasy a ponoc chodzil na dzi.wki.
Kasey jestes hehehe :D? Ja bede mial dla Ciebie tez misje :D Chyba, ze poszlas juz spac :(
jak facet zgubi wlosy to lipa :P?
Mam szereg pytan do Ciebie skoro dzial moda i uroda. Oczywiscie u faceta, ktory wyglada no powiedzmy sobie normalnie, nie ze jakis lamer
-zarost 1/2dniowy, czy brak zarostu?
-totalna depilka, czy powiedzmy cos zostawiac ma facet i jesli tak to co?
-tatuaze tak czy nie
-kolczyki tak czy nie
-jaraja Cie murzyni? co widza Polki w murzynach ?
co Cie jara w facetach?
moze cos z tego wezme do siebie :D