Konto usunięte: No ale jak wolisz czarnych albo sugerujesz sie jakimis teledyskami gdzie wszystko sztuczne jest i tylko dlatego ze ktos inny do kogos wzdycha to Ty tez to robisz-Twoj wybor
Gust kobiet co do mężczyzn zmienia się z wiekiem, inaczej definiują męskość. Nie można powiedzieć, że Neymar jest brzydki, ma uroczy uśmiech i myślę, że nastolatkom bardzo odpowiada i nie mają odczucia, że jest zniewieściały. Tak samo jak Justin B przez niektóre kobietki (dziewczynki?) będzie uznany za przystojnego ;)
Konto usunięte: Mnie ten Pfilipsen przypomina Ballacka(w zasadzie na odwrot,bo Misza jest mldsozy)-myle sie?
Podobny typ (ciemne włosy i karnacja) ale o ile Pfilipsen wygląda jak jakiś donżuan z telenoweli o tyle Ballacka oceniam wysoko- męski i ma to coś :)
Konto usunięte: Nie bardzo rozumiem jak szaleje z blondem?:D Ze farbuje? On chyba jest naturalnym blondynem.
Jest blondynem ale spójrz na jego inne zdjęcia w necie, miał przesadnie rozjaśniane włosy (mam nadzieję, że to jakieś stare zdj :p )
massacre: Beckham, Podolski :)
jestem za! dałabym 10 :) szczególnie Beckham który jest jak wino
Konto usunięte: Kojarzysz Conora Caseya :D?
Konto usunięte: Slabe foto dales,ziombel. Te laskom moze sie bardziej spodobac
Nie kojarzę, nie znam się na piłkarzach :( Akurat bardziej podoba mi się w krótszych włosach. Przystojny, podoba mi się z lekkim zarostem. Dam (tylko) 7 dlatego że...zgubił włosy :((((( Krótkie włosy + 3dniowy zarościk i była by 9/10