Piszcie dziewczyny co macie w szafkach , jaka bieliznę i jakie kostiumy.
lista tematów
Dziewczyny jaką nosicie bieliznę i kostiumy.
Szorty, stringów nie noszę bo nie lubię jak mi coś w dupę włazi.Jeśli chodzi o staniki, to jednolite zazwyczaj czarne lub czerwone. Na specjalne okazje zakładam gorsety, pończochy i inne duperele. Co do kostiumów (zakładam że chodzi o te kąpielowe), to również wybieram szorty i staniki z usztywnianymi miseczkami(ze względu na rozmiar miseczki który noszę).
latwiej byloby napisac, czego nie mam. Wszystko zalezy od okazji i mojego widzimisie, a ze bywam tu i tam, to musze miec bielizne na kazda okazje. Biustonosze z fiszbinami, bez fiszbinow (dobrze odmieniam?), staniki sportowe, ostatnio kupilam minimiser, staniki tube (bez ramiaczek), bardotki i balkonetki (nie wiem czy to odpowiednia nazwa). Mam tez kilka Wonder Bra.
Co do majtek, mam stringi, bokserki, figi - koronkowe, bawelniane.
Mam tez dwa gorsety, ktorych nie mialam na sobie wieki i kilka pasow do ponczoch.
hyhyhyhy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
bez fiszbin

Staniki usztywniane, balkonetki,.. Z majtek to figi, bokserki, stringi, gładkie jak i we wzorki, koronkowe i bawełniane z jedwabiu też. Róóóóżne. Pończochy, pas do pończch.
Chciałabym jeszcze więcej staników mieć i gorset jakiś fajny :D