Qshiro
Qshiro
  27 Enero 2019 (pierwszy post)
Pytanie do dziewczyn.
Co sądzicie o kolczykach u mężczyzny bo chciałbym sobie zrobić kilka np: nos, język, sutki, pępek czy też penis podobają wam się czy raczej nie. Wyraźcie swoją opinię.
silentiumuniversi
silentiumuniversi
  1 Febrero 2019
Facet zakłada kolczyk w języku żeby uczcić pierwszy kilometr bieżący obciagnietego kutanga
Pawel123nt
Reputacja: -12 | BluzgometrTM: 0
Pawel123nt
  2 Febrero 2019
Dla mnie to dziwne albo jest facetem albo kobietą
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  10 Febrero 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie do dziewczyn. Co sądzicie o kolczykach u mężczyzny bo chciałbym sobie zrobić kilka np: nos, język, sutki, pępek czy też penis podobają wam się czy raczej nie. Wyraźcie swoją opinię.

Osobiscie, nie jestem fanka tego typu 'mody' u Panów...
Raczej nie chcialabym, aby moj partner byl obwieszony kolczykami ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
GRADEK83
GRADEK83
  17 Febrero 2019
Nie wiem jak w innych krajach ale w UE ponoć bydło musi być kolczykowane.
Qshiro
Qshiro
  27 Febrero 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie do dziewczyn. Co sądzicie o kolczykach u mężczyzny bo chciałbym sobie zrobić kilka np: nos, język, sutki, pępek czy też penis podobają wam się czy raczej nie. Wyraźcie swoją opinię.
Jacek1982r
Jacek1982r
  2 Marzo 2019
A nie mam nic przeciwko , osobiście nie mam żadnych ale akurat ze tolerancyjny jestem i głoszę by każdy był tolerancyjny to więc spoko i nie jest to powodem by kogoś opluwać itp za to że ma kolczyk
Qshiro
Qshiro
  23 Marzo 2019
Opinie wasze niewiele wniosły jednak do mojej decyzji.
GRADEK83
GRADEK83
  30 Marzo 2019
Jeśli ktoś nie jest atrakcyjny to nawet jsk by sie obwiesił kolczykami to i tak nic mu nie da.
bowtruckle
bowtruckle
  2 Abril 2019
Konto usunięte
Podobają, ale zależy kto nosi te kolczyki, niestety ale nie każdemu pasuje kolczyk w brwi czy nad warga. I śmiem twierdzić, że wyglądałbys z nimi.. Idiotycznie. Ostateczna decyzja i tak należy do Ciebie. Jesli chcesz zrobić sobie kolczyki- śmiało. Dziurki kiedys sie zrosna. :)
Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  5 Abril 2019
Nie podobają mi się :) Ale kto co lubi ...
Pure4
Pure4
  5 Abril 2019
Najważniejsze to podobać się sobie. Rób, jeżeli masz taką ochotę. ;-)
QueenOfYourHeart92
QueenOfYourHeart92
  7 Abril 2019
W uchu nie lubie jak facwt ma czy gdziekolwiek indziej. Jedyny kolczyk jaki dopuszczam to jak czasem facet ma w w okolicach brwi. Ale uwazam, ze lepiej bez kolczykow i bez tatuazy, tak jak Bog stworzyl :)
Avatar użytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 280
anfet4minka
  10 Abril 2019
Byś pokazał co sobie przekułeś
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
GRADEK83
GRADEK83
  11 Abril 2019
jajo odświętnie XD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.