Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?
+ Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać!
lista tematów
wyprzedaże zimowe strona 2 z 4
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
gagulina: Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?
+ Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać!
Jakoś nie chodze po wyprzedazach, znaczy się, nie czekam na nie. Jak mam pieniądze i coś mi odpowiada to kupuję. Jak będzie akurat obniżone, to fajnie. :)
W tym roku z przecen trafiłam na tunikę C&A za 19 zł, nie wiem z ilu obniżona i bluzkę Reserved o 10 zł taniej.
gagulina: Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?
Jeśli masz coś upatrzone, to idź jak najszybciej. A jeśli tak po prostu chcesz iść, bo a nóż, coś wpadnie Ci w oko po okazyjnej cenie, to możesz jeszcze poczekać. :D
Nic mi nie jest potrzebne, więc w ogóle po sklepach nie latam i nie kupuję niczego w tym sezonie.
Kupiłam sobie dziś spodnie w sieciówce za 49 zł .
Buty jak były drogie tak są, a inne rzeczy tylko spadły o 30%, oczywiście z tego co zauważyłam.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
nie ma na co czekać, w h&m już wszystko przebrane.
dzisiaj musiałam się przejść do centrum handlowego, ale nie miałam siły nic kupować bo mnóstwo ludzi... w tamtym tyg kupiłam sweter
A więc tak to jest mniej więcej. Ogólnie wszędzie są duże przeceny m.in w Madonnie nawet -80%. W H&M i prodzie -50%, do NY nawet nie opłaca się wchodzić żeby nie stać w kolejce godzinę.
Ja kupiłem sobie fajny sweterek w CA za 49 zł i koszulkę
I się tym jaram
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek