gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  7 Enero 2011 (pierwszy post)

Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?

+ Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać! :jezyk:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Enero 2011
Jasmina
Jasmina: Wybacz, ale nie mogę sobie jakoś ich wyobrazić..

masz :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Jasmina
Jasmina
  7 Enero 2011
massacre
massacre: masz

O kurde, ale dziwne :wtf:
Zdecydowanie nie w moim stylu :D
QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  7 Enero 2011
gagulina
gagulina: + Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać!

ja nigdy nie mam szczęścia na wyprzedażach ;( . zresztą budżet obcięto mi do minimum. o .
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 Enero 2011
gagulina
gagulina: Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze? + Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać!

Dzisiaj jadę i ogarnę ten temat.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Ewelina
Ewelina
  7 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe, gdzie kupiłas? :)

kocham je :zakochany: H&M :)
QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  7 Enero 2011
Ewelina
Ewelina: kocham je H&M :)

jaki rozmiar ? Odsprzedaj ;p
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to dziwne, bo u mnie po 2 tygodniach nadal na wieszakach wiszą przecenione ubrania

no ja mowie co widze u siebie, jak weszlam w tym tygodniu do nexta czy river island to automatycznie wychodzilam :woot:
Ewelina
Ewelina
  7 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaki rozmiar ? Odsprzedaj ;p

40, haha NIGDY :D x3
Darunia511
Darunia511
  7 Enero 2011
gagulina
gagulina: Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze? + Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać!

Jakoś nie chodze po wyprzedazach, znaczy się, nie czekam na nie. Jak mam pieniądze i coś mi odpowiada to kupuję. Jak będzie akurat obniżone, to fajnie. :)
W tym roku z przecen trafiłam na tunikę C&A za 19 zł, nie wiem z ilu obniżona i bluzkę Reserved o 10 zł taniej.
Szczurzyca
Szczurzyca
  7 Enero 2011
gagulina
gagulina: Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?

Jeśli masz coś upatrzone, to idź jak najszybciej. A jeśli tak po prostu chcesz iść, bo a nóż, coś wpadnie Ci w oko po okazyjnej cenie, to możesz jeszcze poczekać. :D

gagulina
gagulina: + Upolowaliście już coś na wyprzedażach? Opowiadać!

Nic mi nie jest potrzebne, więc w ogóle po sklepach nie latam i nie kupuję niczego w tym sezonie.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 Enero 2011

Kupiłam sobie dziś spodnie w sieciówce za 49 zł :mrgreen:.
Buty jak były drogie tak są, a inne rzeczy tylko spadły o 30%, oczywiście z tego co zauważyłam.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  7 Enero 2011
Ewelina
Ewelina: 40, haha NIGDY :D x3

eee... z takim rozmiarem to nie chce ;DD
poike
poike
  7 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja mowie co widze u siebie, jak weszlam w tym tygodniu do nexta czy river island to automatycznie wychodzilam

u Ciebie to i bez przecen można super rzeczy tanio upolować, bo jak na tamtejsze zarobki to wszystko jest mega tanie. gorzej w Polsce :)
animka
animka
  7 Enero 2011
gagulina
gagulina: Kiedy kończą się wyprzedaże zimowe? Czy pójcie do sklepów dzisiaj będzie dobrym momentem? Czy poczekać jeszcze?

nie ma na co czekać, w h&m już wszystko przebrane.
dzisiaj musiałam się przejść do centrum handlowego, ale nie miałam siły nic kupować bo mnóstwo ludzi... w tamtym tyg kupiłam sweter
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 Enero 2011

A więc tak to jest mniej więcej. Ogólnie wszędzie są duże przeceny m.in w Madonnie nawet -80%. W H&M i prodzie -50%, do NY nawet nie opłaca się wchodzić żeby nie stać w kolejce godzinę.
Ja kupiłem sobie fajny sweterek w CA za 49 zł i koszulkę :ziober2:
I się tym jaram :swir:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.