Witam Was po baaaardzo długiej przerwie.:)
i od razu zwracam się do Was z pytaniem.
Otóż za równy tydzień mam studniówkę.
Oczywiście mam wszystko co obowiązkowe...
Kupiłam czerwoną sukienkę bez ramiączek, nad kolano, całkiem prostą bez żadnych udziwnień a do tego czarny pas z czerwoną różyczką w tym samym materiale.
Bolerko, buty, kopertówka również czarna.
I tutaj pojawia się moje pytanie... W jakim kolorze pomalować oczy? Nie wiem, czy ma to być odcień brązu, złota czy jeszcze jakiś inny. Mam z tym problem ponieważ nie wiem co by idealnie zgrało się z sobą. Chcę tylko aby było...subtelnie i delikatnie.
Macie jakieś pomysły?
Mile widziane zdjęcia!!
Pozdrawiam:)
jak zrobić aby było dobrze strona 1 z 2
mam podobny problem, z tym ze sukienka brazowa w innym swietle szara, makijaz wybrałam ciemny fiolet :) tylko kompletnie nie wiem jakiego koloru dobrac buty i dodatki :)
jakies pomysły?
mamy jakies pomysly :)
daj swoje foto albo opisz jaka masz karnacje skory i kolor wlosow - jakim typem urody jestes?
zima, lato, jesien, wiosna?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
do obydwu kiecek mysle ze z makijazu pasowalaby dluga kreska czarnym eyelinerem - jesli chcecie cos subtelnego i delikatnego - makijaz uniwersalny pasuje do kazdego koloru
poza tym delikatny smokey eyes tez jest subtelny i uniwersalny
albo cos w zlocie
cos w zlocie:

srebro tez bedzie pasowac tak jak zdjecie wklejone wyzej
jasny bezowy

ladnie i delikatnie wygladaja smokey eyes bez czarnej rozmazanej kontury - wystarczy rozmazac odpowiednie cienie - bosko wyglada

co do ust to ja bym wybrala:
jakis blady pastelowy odcien blyszczyka