91kasia
91kasia
  10 Enero 2011 (pierwszy post)

Co sądzicie o błyszczykach powiększających usta?
Jakie błyszczyki polecacie? (w przystępnej cenie)

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Swietna, ja bym jednak wolala mocno kryjącą.. Chyba, ze to bylo delikatnie malowane. :-)

ona jest mocno kryjaca :)

AdRianoXX
AdRianoXX: dla mnie to u niej na każdym zdjęciu jest coś tak ciekawego jak dla Was ta szminka na 6tym :P

mowisz :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: Poluję na platformy w tym odcieniu, ale ze jeśli chodzi o szminkę, mogę się jedynie zachwycać wlepiając wzrok w 6 zdjęcie

no tez wlasnie myslalam nad takimi platformami, ale ostatecznie wyszlo, ze nogi mnie zabija :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra, ale krótka, znam z autopsji

wazne ze pamietam pare dni wstecz :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam Rimmel w tym kolorze: http://images.chemistdirect.co.uk/images/productimages/large/rimmel_lasting_finish_lipstick_nude_pink_206_152287.jpg 206 - nude pink i wlasnie nie jest ani rozowa ani bezowa ani pomaranczowa ani koralowa, wszystko po trochu kazdy odcien mozna w niej wypatrzec.

nie wysusz ust? bo mialam pare wlasnie szminek z rimmela i wszystkie wlasnie wysuszaly.
VanilllaExtasy
VanilllaExtasy
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy jest w Douglasie, Sephorze albo Marionnaud...

Jako że nie mam czasu na bieganie po wszystkich możliwych drogeriach, chyba zamówię przez internet :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: 206 - nude pink

Masz jakieś zdjęcia, gdzie widać ją na ustach?
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wysusz ust? bo mialam pare wlasnie szminek z rimmela i wszystkie wlasnie wysuszaly.

Nie, ona wlaśnie jest taka tłusta i 'mokra' nie zauwazylam, aby wysuszała. Ale mam ja dopiero pare dni i malo razy jej uzywalam.
AdRianoXX
AdRianoXX
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mowisz

a nawet piszę :D :mrgreen:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Masz jakieś zdjęcia, gdzie widać ją na ustach?

Nie mam :and: ale moge zrobic jutro :-)
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Enero 2011
AdRianoXX
AdRianoXX: a nawet piszę :D

to jedno i to samo prawie:P

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, ona wlaśnie jest taka tłusta i 'mokra' nie zauwazylam, aby wysuszała. Ale mam ja dopiero pare dni i malo razy jej uzywalam.

a mozesz pokazac jak wyglada opakowanie?
bo mialam ta:

tylko wlasnie w odcieniu bezu i byla tragiczna :nie:
AdRianoXX
AdRianoXX
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to jedno i to samo prawie:P

no prawie :P a ja bym wolał z Toba mowić niż pisać :PP
bym nie zrobił wtedy błędu ortograficznego :D
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

znalazlam lepsze zdjecie szminki, na ustach jednak wyglada troche inaczej

ta jasniejsza
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a mozesz pokazac jak wyglada opakowanie?

takie:
VanilllaExtasy
VanilllaExtasy
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no tez wlasnie myslalam nad takimi platformami, ale ostatecznie wyszlo, ze nogi mnie zabija

Mnie nie interesuje jak to wytrzymają moje nogi, będą zmuszone e basta :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: wazne ze pamietam pare dni wstecz

Najważniejsze, żeby pamiętać tzw. "wczorajszy wieczór", w skrajnych przypadkach nawet noc :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale moge zrobic jutro :-)

Będę zobowiązana :)
VanilllaExtasy
VanilllaExtasy
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znalazlam lepsze zdjecie szminki, na ustach jednak wyglada troche inaczej

Wygląda niegłupio. A jak zmienia się jej kolor na ustach?
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wygląda niegłupio. A jak zmienia się jej kolor na ustach?

No jest bardzo ciekawy. Moim zdaniem nie wyglada az tak pomaranczowo jak na focie, jest ani rozowa ani pomaranczowa.
VanilllaExtasy
VanilllaExtasy
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pomaranczowa

Właśnie niektóre szminki wpadające w ten odcień mi odpowiadają, dlatego wspomniałam o oranżu.
Ale poczekam na zdjęcie, wtedy będę mogła ocenić ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najważniejsze, żeby pamiętać tzw. "wczorajszy wieczór", w skrajnych przypadkach nawet noc

dokladnie :rock:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie nie interesuje jak to wytrzymają moje nogi, będą zmuszone e basta

no ja mam malego brzdaca w domu, a te buty biegania raczej nie wytrzymaja po podworku itp :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: takie: http://fl1.shopmania.org/files/zdjecia/1683/szminka-lasting-finish-rimmel~1682100.jpg

ta chyba tez mialam :woot:
kurde nie wiem, bo mialam tyle szminek z rimmela, maybelline itp, a wszystkie pooddawalam po kilku uzyciach, nie podchodza mi :nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.