Co sądzicie o błyszczykach powiększających usta?
Jakie błyszczyki polecacie? (w przystępnej cenie)
lista tematów
błyszczyk strona 4 z 7
Konto usunięte: Swietna, ja bym jednak wolala mocno kryjącą.. Chyba, ze to bylo delikatnie malowane. :-)
ona jest mocno kryjaca :)
AdRianoXX: dla mnie to u niej na każdym zdjęciu jest coś tak ciekawego jak dla Was ta szminka na 6tym :P
mowisz

Konto usunięte: Poluję na platformy w tym odcieniu, ale ze jeśli chodzi o szminkę, mogę się jedynie zachwycać wlepiając wzrok w 6 zdjęcie
no tez wlasnie myslalam nad takimi platformami, ale ostatecznie wyszlo, ze nogi mnie zabija

wazne ze pamietam pare dni wstecz

Konto usunięte: Ja mam Rimmel w tym kolorze:
http://images.chemistdirect.co.uk/images/productimages/large/rimmel_lasting_finish_lipstick_nude_pink_206_152287.jpg
206 - nude pink
i wlasnie nie jest ani rozowa ani bezowa ani pomaranczowa ani koralowa, wszystko po trochu kazdy odcien mozna w niej wypatrzec.
nie wysusz ust? bo mialam pare wlasnie szminek z rimmela i wszystkie wlasnie wysuszaly.
to jedno i to samo prawie:P
Konto usunięte: Nie, ona wlaśnie jest taka tłusta i 'mokra' nie zauwazylam, aby wysuszała. Ale mam ja dopiero pare dni i malo razy jej uzywalam.
a mozesz pokazac jak wyglada opakowanie?
bo mialam ta:

tylko wlasnie w odcieniu bezu i byla tragiczna

Konto usunięte: no tez wlasnie myslalam nad takimi platformami, ale ostatecznie wyszlo, ze nogi mnie zabija
Mnie nie interesuje jak to wytrzymają moje nogi, będą zmuszone e basta

Najważniejsze, żeby pamiętać tzw. "wczorajszy wieczór", w skrajnych przypadkach nawet noc

Będę zobowiązana :)
Konto usunięte: Najważniejsze, żeby pamiętać tzw. "wczorajszy wieczór", w skrajnych przypadkach nawet noc
dokladnie

no ja mam malego brzdaca w domu, a te buty biegania raczej nie wytrzymaja po podworku itp

Konto usunięte: takie:
http://fl1.shopmania.org/files/zdjecia/1683/szminka-lasting-finish-rimmel~1682100.jpg
ta chyba tez mialam

kurde nie wiem, bo mialam tyle szminek z rimmela, maybelline itp, a wszystkie pooddawalam po kilku uzyciach, nie podchodza mi