Dobry wieczór ;*
Na tym forum znajdują się osoby które używają kosmetyków z wyższych półek. Zawsze mnie zastanawiało, czy te kosmetyki które kosztują ok 100/200/300zł i więcej są warte swojej ceny?
Pytanka w podpunktach aby się łatwiej odpowiadało :) :
1. Najbardziej i najmniej trafiony kosmetyk z wyższej półki dla Ciebie to?
2. Najbardziej i najmniej trafiony kosmetyk z średniej półki dla Ciebie to?
3. Najbardziej i najmniej trafiony kosmetyk z niższej półki dla Ciebie to?
Pytanka proste i treściwe, aby każdy mógł odpowiedzieć :)
Być może uchroni nas ktoś od zbędnego zakupu za spore pieniądze, oraz znajdzie się jakaś perełka wśród tanich kosmetyków :)
Pozdrawiam :)
lista tematów
Najbardziej i najmniej trafione Wasze kosmetyki.
nawet nie mam zamiaru Ci tego wmówić ;)
bardziej chodzi mi o bezrobotnych. Szczególnie o ludzi z przedziału wiekowego liceum -> początek studiów ;p
ostatni raz kupiłam coś w kiosku w wieku 13 lat, gdy jeszcze byłam stałą czytelniczką magazynu 13stka

ale oczywiście różne dezodoranty/pomadki nabywałam za dzieciaka właśnie tam ;p
nie kupuje normalnie drogich kosmetykow, ale mialam blyszczyk chanel, feeenomenalny byl

bronzer nouba, podklady edm, cienie inglot

nietrafionych bylo bardzo wiele.
lakiery bell

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: nie, te kremy co ja wyzej pokazalam to jakos 10 czy 12scie funtow chyba kosztuja, co jest na polskie jakos z 5 dych
aa to całkiem możliwe :)
kiedyś oglądałam serum antycellulit to kosztowało ono własnie ok 100zł, ale widocznie mają tam różne ceny :)
tzn ja 20 skończę w grudniu ale rocznikowo nie mam już 19

Konto usunięte: aa to całkiem możliwe :)
kiedyś oglądałam serum antycellulit to kosztowało ono własnie ok 100zł, ale widocznie mają tam różne ceny :)
ano moze, za produktami antycellulitowymi sie nie ogladalam, wiec nie wiem w jakich cenach one chodza :)
rodcznikowo sie nie liczy, jestes nastka do dnia, kiedy skonczysz 20 lat, czyl masz jeszcze przed soba prawie caly rok

oddaj mi!

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
wiesz sama jestem w niefajnej sytuacji, i wcale nie jest łatwo uzbierać na cokolwiek bo zawsze coś wyskoczy co trzeba na gwałt kupić i nie chodzi mi tutaj o żaden ciuszek ale o wiele ważniejsze rzeczy ;)
przykro mi, tylko mi w takiej sytuacji zostało

trafione to np. podkład lancome photogenic, puder kanebo, tusz mufe czy ysl.
nie trafione to zdecydowanie podkład mineralny diora i wszystkie możliwe tusze diora. co dziwniejsze, ich kolorowe kosmetyki są do dupy, a kremy cudowne

nie trafiony tusz isa dory, podkręcający. trafiony to np cienie z sephory.
trafione zdecydowanie lakiery do paznokci rimmel i ten ich różowy tusz. jak na takie za 30zł to jest mega i jeden z nielicznych który choć trochę podkręca moje proste jak druty rzęsy.