Hej :)
Proszę Was o pomoc i radę. Poszukuję dobrego środka (maści, kremu, czegokolwiek), który "pomógłby" mi zlikwidować jak najszybciej gigantyczne (kilkudziesięciu centymetrowe)siniaki. Nie jestem przewrażliwiona i nie rozpaczam z powodu małego siniaczka, mam ogromne sińce zajmujące praktycznie całą powierzchnię ud. Szukam czegoś zmniejszającego opuchliznę, lekko uśmierzającego ból i przyspieszającego gojenie, bo wyglądam jakby skatował mnie jakiś sadysta.
Z góry dziękuję :)
Jeśli ten temat nie mam nic wspólnego z urodą to przepraszam.
lista tematów
Środek przyspieszający gojenie strona 1 z 2
na siniaki masc z arniki polecam:) mi czesto na nogach sie robia siniaki, nawet nie wiem, gdzie sie poobtlukiwalam na opuchlizne altacet- ja lubie w zelu, bo jest i w tabletkach do rozpuszczenia i robienia okladow.
Konto usunięte: Hej :)
Proszę Was o pomoc i radę. Poszukuję dobrego środka (maści, kremu, czegokolwiek), który "pomógłby" mi zlikwidować jak najszybciej gigantyczne (kilkudziesięciu centymetrowe)siniaki. Nie jestem przewrażliwiona i nie rozpaczam z powodu małego siniaczka, mam ogromne sińce zajmujące praktycznie całą powierzchnię ud. Szukam czegoś zmniejszającego opuchliznę, lekko uśmierzającego ból i przyspieszającego gojenie, bo wyglądam jakby skatował mnie jakiś sadysta.
Z góry dziękuję :)
Jeśli ten temat nie mam nic wspólnego z urodą to przepraszam.
Maść z heparyną. Jeżeli to w Polsce się tak nazywa.
Byłam wczoraj z narzeczonym na sankach i upadałam

Niech barwi jak sobie chce, byleby pomogło, i tak mam nogi filetowe

na opuchliznę altacet, a na siniaki maść z arniki, ale najlepsza jest taka w białym słoiczku z kwiatkami na wieczku. kiedyś też była maść o wdzięcznej nazwie 'siniak', też była całkiem dobra, ale nie wiem czy jest jeszcze dostępna.