NoChange
NoChange
  7 Febrero 2011 (pierwszy post)

Chciałabym, żebyście mi poleciły jakiś bardzo dobrze kryjący podkład, ponieważ po wypadku pozostała mi niewielka blizna pod okiem i na brodzie.
Do tej pory używałam Inglota.
Nie był najgorszy, ale do końca nie pokrywał tak jakbym chciała, więc chciałabym spróbowac czegoś innego.

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 Febrero 2011
Prinz
Prinz: placilem 58 zl na allegro. bardzo wydajny, fajna konsystencja, rozne odcienie, wiec jak sie opalisz lub zbledniesz, nie musisz kupowac nowych rzeczy.

:szok: Ty używasz podkładu? :zonk:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty używasz podkładu?

korektora.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 Febrero 2011
Prinz
Prinz: nie jest drogi i żadnych podkładów mi juz nie potrzeba :D

czyli używałeś?
Prinz
Prinz
  7 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli używałeś?

zgadza sie

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 Febrero 2011
Prinz
Prinz: zgadza sie

nie było Ci wstyd używać podkładu? rozumiem korektor, ale podkład...?
Prinz
Prinz
  7 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie było Ci wstyd używać podkładu? rozumiem korektor, ale podkład...?

wstyd to kraść :)

pijana
pijana
  7 Febrero 2011
Prinz
Prinz: Prinz

Też masz trądzik ? Witam w klubie... Jak tylko skończę Dermablend (używam go jako korektor) to zakupię ten krążek :D Muszę się trochę wstrzymać, bo będę jadła suchy chleb przez te kosmetyki :lol2:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 Febrero 2011
Prinz
Prinz: wstyd to kraść :)

owszem, aczkolwiek nie przepadam za facetami 'lalusiami' ;P dziwi mnie jak koles podkładu używa :woot: dziwne to jest no...
Prinz
Prinz
  7 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też masz trądzik ?

Taak, dostałem w wieku 20 lat :zonk: Cale zycie nic, a teraz...U dermatologa bylem prywatnie, uja pomogła. Myslalem o kosmetyczce, ale chyba pojde do innego dermatologa.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak tylko skończę Dermablend (używam go jako korektor) to zakupię ten krążek :D Muszę się trochę wstrzymać, bo będę jadła suchy chleb przez te kosmetyki

ja juz biednie jem przez moje kosmetykowe zakupy :lol:

Prinz
Prinz
  7 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: owszem, aczkolwiek nie przepadam za facetami 'lalusiami' ;P

a ja nie przepadam za dziewczynami, ktore wygladaja jak tanie dziwki ;)

nie przepadasz - nie myslisz, nie zajmujesz sie tym tematem - proste.

Konto usunięte
Konto usunięte: dziwi mnie jak koles podkładu używa dziwne to jest no...

lepiej uzywac niz straszyc twarza jak pizza.

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  7 Febrero 2011
Prinz
Prinz: a ja nie przepadam za dziewczynami, ktore wygladaja jak tanie dziwki ;)

za dużo sobie pozwalasz kolego ;-) masz prawo wyrazić zdanie ale nie mnie obrażać, zgłaszam do zarządu.

nie odpisuje, bo nie ma sensu, na słowo krytyki, a nawet nie krytyki po prostu moje zdziwienie i pytanie (a także porównanie) odpisałeś obrażając mnie.

bez odbioru.
Prinz
Prinz
  7 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: za dużo sobie pozwalasz kolego ;-) masz prawo wyrazić zdanie ale nie mnie obrażać, zgłaszam do zarządu.

ale czy ja napisałem to o Tobie? Nie folguj sobie ;) I nie jestem Twoim kolegą.

Prędzej Ty mnie obraziłaś pisząc o mnie 'laluś'. Nie życzę sobie takich określeń i zgłaszaj sobie co chcesz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: nie odpisuje, bo nie ma sensu, na słowo krytyki, a nawet nie krytyki po prostu moje zdziwienie i pytanie (a także porównanie) odpisałeś obrażając mnie.

nie obraziłem Cię, więc sobie nie wkręcaj.

Konto usunięte
Konto usunięte: bez odbioru.

przestań bawić się w W11.

pijana
pijana
  7 Febrero 2011
Prinz
Prinz: Taak, dostałem w wieku 20 lat Cale zycie nic, a teraz...U dermatologa bylem prywatnie, uja pomogła. Myslalem o kosmetyczce, ale chyba pojde do innego dermatologa.

Łooo, nieciekawie :-/ Ja się zmagam już od dość dawna, na szczęście nie są to jakieś wielkie pryszcze, raczej krostki. Ale ja znam przyczynę, bo to wina mojej choroby. Biorę już czwarty rodzaj pigułek w ciągu 2 lat, większość uja pomaga :zonk: Teraz jak się cieplej zrobi to idę je wyżreć kwasem :lol2: Tylko perspektywa łuszczącej się skóry przez tydzień mnie przeraża :ninja:
Prinz
Prinz: ja juz biednie jem przez moje kosmetykowe zakupy

Masakra, ciągle a to okazja w drogerii, a to na Allegro, a to tutaj mi ktoś zrobi ochotę na coś... W tym tygodniu to już przesadziłam :nie: Szminki, cienie, płyn do prostowania, odżywki i serum do włosów, 2 butelki perfum... Nałóg :zonk:
Zadziora
Zadziora
  7 Febrero 2011
Prinz
Prinz: Prinz

Konto usunięte
Konto usunięte: BreakMyFall18

Na pw :zly:
Babsy
Babsy
  7 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prinz: ja juz biednie jem przez moje kosmetykowe zakupy Masakra, ciągle a to okazja w drogerii, a to na Allegro, a to tutaj mi ktoś zrobi ochotę na coś...

tez mysle, ze kiedys zbankrutuje przez te cudenka zachwalane na forum;) ale przynajmniej bede biedna i zadbana ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.