Czy przy laserowym usuwaniu przebarwień już na zawsze trzeba zrezygnować z korzystania z solarium, słońca czy tylko na jakiś okres czasu?
Depilacja laserowa skuteczna? Bolesna? Depilacja bikini i pach doprowadza mnie do szału chciałabym się w tym miejscu pozbyć go. Czy taka depilacja usuwa włosy na stałe?
Mikrodermabrazja miała może któraś z was ten zabieg. Jakie wrażenia? ;)
Pozdrawiam ;)
lista tematów
Laser strona 1 z 2
Konto usunięte: Depilacja laserowa skuteczna? Bolesna? Depilacja bikini i pach doprowadza mnie do szału chciałabym się w tym miejscu pozbyć go. Czy taka depilacja usuwa włosy na stałe?
Na stałe nie, ale na dłużej odpoczniesz od maszynki.
Kiedyś jak podałem swojego faworyta Jasmina napisała, że słabo brązujący więc oddam to pytanie w jej ręce

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
skuteczna, bolesność zależy od rodzaju i mocy lasera. im mniejsza moc i ból tym więcej sesji będzie potrzeba wykonać.
ciężko określić. usuwa włosy na dłuższy czas, ale na ile dokładnie- nie da się określić.
ja polecam, nawet jeśli miałyby mi odrosnąć po 10 latach to nie żałuję i polecam wszystkim.
No to naucz się, że jak oczekujesz refencji do jakiegoś zabiegu to określ co Cie interesuje a nie .. ogólnikowo to ja księdzowi się z grzechów spowiadam.
Masz 20 lat - powiem Ci tak.
Ja nie miałam żadnych efektów z racji tego, że ja nie mam blizn ja nie miałam trądziku nie wiem jak to wygląda po zabiegu gy ktoś ma takie 'niespodziewanki'
Zmarszczek głębokich też nie wiem więc nie wiem jak to działa jeżeli ktoś ma zmarszczaki również nie widziałam nikogo po takim zabiegu (na żywo) bo na zdjęciach to sobie każdy może zobaczyć.
Jeżeli masz blizny - to rób.
Osobiście Ci mówie że ten zabieg robi się 'seriami' I zabieg do dupy Ci pomoże.
Pozdrawiam

to akurat nie ma znaczenia. usuwałam z dwóch, dość wrażliwych miejsc i miałam próbę na nodze. te dwie wcześniejsze były o wiele mniej bolesne niż na nogach, a na nogach moje owłosienie jest wręcz żałosne. więc to bardzo indywidualne.
teraz jest fotodepilacja, a to jest groszowa sprawa więc na dobrą sprawę można się wydepilować od góry do dołu.
Konto usunięte: to zależy od rodzaju problemów, ale jeśli w grę wchodzi wysoki poziom testosteronu to nie ma sensu bo te włosy i tak odrosną po niedługim okresie(tak jak u zdrowej kobiety po wosku np)
Jasna cholera :| A jeżeli poziom tego testosteronu jest ciągle wyrównywany przez antykoncepcję hormonalną ?