Jakie polecacie? Szukam jakis ladnych w cenie do 60 zl;p Wiem,wiem ,ze to takie tanie gowno ale podobaja sie mi c-thru black diamonds czy jakos tak, orientuje sie ktos co to za zapach? Poleci mi ktos cos fajnego ?
lista tematów
perfumy strona 2 z 4
te, ale nawet nie wiem czy mają jakąś nazwę. teraz już rzadko ich używam, ale lubię do nich wracać czasami. ogólnie mam dużo perfum, bo bardzo szybko mi się nudzą i nie mogę używać jednych przez dłuższy czas.

Konto usunięte: no właśnie też mi się tak wydaje, mój kolega sprowadza z Turcji 'oryginalne podróby' no są nie do odróżnienia
zazwyczaj da się odróżnić. mogą być tańsze, ale o 50zł, a nie kosztować 50
Konto usunięte: za 70. i są bez alkoholu wiec trwalsze. sprzedawca wylał na dlon i podpalil. tzn probował.
hmm Dior chyba nie produkuje takich bez alkoholu

właśnie ja też byłam zdziwiona, to była czysta podróba ale opakowanie no masakra

widocznie zainwestowali w opakowanie, to na zapach im nie starczyło i wlali pomyje. czasami ciężko odróżnić po samym zapachu, albo wcale nie można, natomiast opakowanie jest beznadziejne.
w egipcie akurat podrób jest więcej niż oryginałów, nawet w normalnych sklepach trzeba uważać
ja kiedys kupilam podrobe love,love za 30ml 20zł i musze przyznac,ze zapach byl b. ladny i dlugo utrzymywal sie na skorze ;)
Konto usunięte: widocznie zainwestowali w opakowanie, to na zapach im nie starczyło i wlali pomyje. czasami ciężko odróżnić po samym zapachu, albo wcale nie można, natomiast opakowanie jest beznadziejne.
w egipcie akurat podrób jest więcej niż oryginałów, nawet w normalnych sklepach trzeba uważać
właśnie mój ukochany mi teraz mówi, że w Egipcie to 90% rzeczy to podróbki