Piłkarz urodzony 21 października 1981 w miejscowości Užice w Serbii, gra w Manchesterze United.
podoba się ten typ urody? nie jest on z pewnością "grzeczny", co mnie osobiście kręci:) a wy wolicie takich bardziej jak to moja mama określa "zakapiorów" czy właścicieli słodkich, niewinnych buziek?
ile w skali 1-6?
lista tematów
Nemanja Vidić strona 1 z 2
na trzecim zdj w garniaku- ale jestem fetyszystka garniturow, wiec moze to jego magia, ze tak mi sie spodobal;) pierwsze zdjecie okropne;/
wole raczej zdecydowne, ostre rysy.
na 6 pkt- 3 i pol.
Konto usunięte: podoba się ten typ urody? nie jest on z pewnością "grzeczny", co mnie osobiście kręci:) a wy wolicie takich bardziej jak to moja mama określa "zakapiorów" czy właścicieli słodkich, niewinnych buziek?
ile w skali 1-6?
w tym momencie chce dac 6, ale jestem pijana, wiec przypuszczam ze jutro bedzie jakies 3

zebys ty mnie widziala z jakim zacieszem siedze przed laptopem, przed chwila obalilam cala butelke wina, a ja nigdy wina nie pijam, bo nie lubie, wiec...

Konto usunięte: własnie mnie zmotywowałaś do tego samego, ale niech się najpierw przebiore w piżamę, żeby później nie było problemów;D
no ja siedze w pizamie i szlafroku

jeszcze nawet prysznic wzielam przed, bo pozniej nie bede w stanie

no własnie ja mam niestety tylko wino, więc nie będzie ochlaństwa, bo nie mam ochoty na wino...
pewnie póki siedzi to siedzi, ale jak bedzie chciala wstać to sie połozy hehehe...
bo tak na zdjęciach to szczerze mowiąc też mnie jakos nie chwyta, ale jak go zobaczyłam pierwszy raz jak biegał po tym boisku to mi się od razu spodobał, aczkolwiek nie jest numerem jeden, który od lat niezmiennie nalezy do Artura Boruca:)
no całkiem, całkiem.
Konto usunięte: a wy wolicie takich bardziej jak to moja mama określa "zakapiorów" czy właścicieli słodkich, niewinnych buziek?
obojętne mi to jest, i jedni i drodzy mają swój urok.
4...
Przecież to wcale nie tak dużo...