witam, mam pewien problem
zakupiłem niedawno maszynkę wilkinson quattro titanium precision i odnośnie niej mam pytanie. Czy goląc się jej elektryczną częścią mogę używać pianki/żelu do golenia? nie zaszkodzi to w żaden sposób maszynce?
posiadam do maszynki jakieś instrukcje, ale tylko w języku angielskim, a wygooglować nic nie zdołałem, dlatego będę bardzo wdzięczny za pomoc,
pozdrawiam.
golenie strona 1 z 2
Ja tam używam elektrycznej i bez pianki. Odnośnie tej hmmm może to jakiś model co tak może, ale na chłopski rozum tak się nie goli. Zapodaj teksta in inglisz - dam radę
Dziewczyny pewnie taką golą sobie bobra więc na pewno pomogą :-)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
trimmer use: With power turned off, ajust trimmer comb to desired lenght. Trim beard slowly and move in the direction of hair growth. Care of the product: to clean trimmer, remove comb and rinse blades under running water. Apply 1 or 2 drops of light household oil to lubricate the trimmer periodically.

Nic tu nie widzę o stosowaniu pianki
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek