Hej;)
Ostatnimi czasy zauwazylam, iz mam strasznie rozszerzone pory na policzkach , jak z tym walczyc? Jakies wyprobowane maseczki, zele itp.?
pastelowo fioletowy lakier do paznokci, jaka firma posiada? tylko bez metalicznego polysku, bo wiekszosc jakie spotkalam taki ma.
lista tematów
cera.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: tez tak mam, kijowo trochę, bo teraz nie mam problemów z pryszczami (przejściowo ), i gdyby nie te pory to bym miała na prawdę fajną cerę, chociaż na jakiś czas :
No ja mam aktualnie to samo, cera mi już 'dojrzewa' i wszystko się normalizuje, nie mam wyprysków a jak już to sporadycznie, dodatkowo skóra ostatnio się tak ujednoliciła i tylko te pory takie brzydkie :/
kiedyś robiłam fajną maseczkę i chyba do niej wrócę bo kojarze, że domykała pory
Ogórek (nie cały jakiś kawałek) drobno zmielić, odcisnąć sok
Białko jajka ubić na sztywną pianę
zmieszać pianę z odciśniętym ogórkiem i nałożyć na twarz, super oczyszcza i wygładza
Wy macie pory a ja mam popękane naczynka;p nić już nie próbuje niech zostanie tak jak jest.
Konto usunięte: pastelowo fioletowy lakier do paznokci, jaka firma posiada? tylko bez metalicznego polysku, bo wiekszosc jakie spotkalam taki ma.
Widziałam w naturze:

mam z tej f-my granatowy. Ogólnie szału nie ma, ale nic dziwnego, bo kosztuje grosze.
Konto usunięte: Ostatnimi czasy zauwazylam, iz mam strasznie rozszerzone pory na policzkach , jak z tym walczyc? Jakies wyprobowane maseczki, zele itp.?
1. Kup dobry peeling
2. umyj buzie i dobrze ja wypeelinguj (trzyj kilka minut), a potem przetrzyj tonikiem
i tak w kółko 2-3x w tytgodniu
lub zacznij chodzić do kosmetyczki na mikrodermabrazje (ok100zł/twarz) lub kwasy (ok60zł)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert