Mam zamiar kopić sobie biały płaszczyk o taki
Nigdy wcześniej nie miałam żadnej kurtki, płaszcza w tym kolorze ale ładnie mi w białym kolorze wiec myślę nad kupnem takiego. Jakie macie zdanie na temat białych płaszczy czy też kurtek podobają się wam. Bo niektórzy mają złą opinie na temat białych kozaczków wiec chciałabym się dowiedzieć czy o płaszczach jest podobny stereotyp ;P
lista tematów
Biały płaszcz strona 1 z 2
Konto usunięte: Nigdy wcześniej nie miałam żadnej kurtki, płaszcza w tym kolorze ale ładnie mi w białym kolorze wiec myślę nad kupnem takiego. Jakie macie zdanie na temat białych płaszczy czy też kurtek podobają się wam. Bo niektórzy mają złą opinie na temat białych kozaczków wiec chciałabym się dowiedzieć czy o płaszczach jest podobny stereotyp ;P
biale plaszcze niektore sa ladne (Zalezy od kroju), ale ten ze zdjecia wyglada tanio i badziewnie

Konto usunięte: no z paskami to ja mam 2 (W sumie 3, ale trzeci jest na mnie za duzy) i teraz takiego nie chce
kurde a ja teraz znalazłam u mojej siostry fajny płaszczyk tez z paskiem na którego nigdy wcześniej nie zwracałam uwagi. Teraz go przymierzyłam i jest dość fajny ;D
Tylko taki szaro czarny jest;/
A takie płaszczyki jak myślicie do jakich typów figur są do takich co maja dobrze zaznaczone talie biodra czy do takich które np tali w ogóle nie mają też?