1. Szukam dobrego wydłużającego tuszu do rzęs cena do 40 zł.
2. Szukam podkładu kryjącego który będzie się długo na cerze utrzymywał, cena nie gra roli, po prostu musi być dobry podkład.
2. Tabletki Therm Line używał ktoś? Jakie efekty?
lista tematów
Tusz,podkład,Therm Line strona 1 z 2
Najpierw miałam żółty Collosal, ale jak dla mnie lipa. Nie wydłużał ani pogrubiał.
Kilka dni temu kupiłam z Rimmela Volume Flash taki czerwony i jak najbardziej rewelacyjny. Oczywiście dodatkowo używam olejku rycynowego i są mega długie

Konto usunięte: 2. Szukam podkładu kryjącego który będzie się długo na cerze utrzymywał, cena nie gra roli, po prostu musi być dobry podkład.
po samych tabletkach to chyba nikłe szanse na efekty...
Konto usunięte: 2. Szukam podkładu kryjącego który będzie się długo na cerze utrzymywał, cena nie gra roli, po prostu musi być dobry podkład.
Toleriane La Roche-Posay
Wątpię, by to cokolwiek pomogło, a ponoć nieźle dają wątrobie popalić :/
o to widzę jedziemy na tym samym wózku z cerą

mogę śmiało polecić Dermablend, aczkolwiek okropnie gęsty i trzeba dojsć do wprawy w jego nakładaniu. A drugi to Normateint lekki i świetnie kryje.
Konto usunięte: Tak wiem oczyweiście, ale do tego dieta, tylko nie wiem czy dieta przyniesie efekty, bo zażywam tabletki antykoncepcyjne.
może powinnaś to z ginekologiem skonsultować czy te tabletki nie będą się w jakiś sposób ze sobą kłóciły?
Ale myślę, że jakiś ruch trening i będzie dobrze.
Konto usunięte: 1. Szukam dobrego wydłużającego tuszu do rzęs cena do 40 zł.
2. Szukam podkładu kryjącego który będzie się długo na cerze utrzymywał, cena nie gra roli, po prostu musi być dobry podkład.
2. Tabletki Therm Line używał ktoś? Jakie efekty?
1) volum express ? jak miałam 13 lat to go używalam i byłam zadowolona
2) ja polecam ten

3) Wiesz przy tym musisz ćwiczyć. Bo to nie zmniejsza laknienia czy cos tylko przyśpiesza spalanie tłuszczu.
vollumise, lash architekt, xtra collagene z l'oreala. nieraz jest w promocji za ok 40 zł
max factor lasting performance
lub coś z revlonu
używałam i mogę polecić to świństwo

Konto usunięte: monikamonisia20:Chciałam na allegro zamówić próbki, ale nie ma tego odcienia tylko 13 albo w tubkach;(
A jaki odcień chciałaś ? Może będą mieli w aptekach :-)
powiem Ci tak, za każdym razem gdy chce kupic podkład w aptece to proszę o kilka próbek ale oczywiście nigdy nie mają lub nie dają. jak już to tylko na miejscu na ręku można sprobowac z ich testerow. co nie daje gwarancji idealnego dobranią koloru do cery:( chyba najlepszy byłby jasny bez czyli nr 10?