ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 20 z 41
mozesz wyjasnic? jak nie tu to pw.
Konto usunięte: jeszcze jest taka hinduska - tania i dobra, ale nie pamiętam nazwy. jest na al. krakowskiej róg z hynka
idzie dostac u nich cos w miare lagodnego/pikantnego? ostatnio w Budapeszcie bylem w takiej i wypilem 2l wody podczas posilku;)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Nom niestety. Już dłuższy czas nuda była ale o czasu do czasu jest większa akcja. Za Twoich czasów chyba było ich więcej ?

Prinz: a zagladam prawie codziennie, tyle ze jak widze dyskusje bmf to odechciewa sie cokolwiek pisac, generalnie malo sie dzieje.
Ale to w sumie w każdym dziale tak. Nawet Hyde wymiera.
A nie wiem, nie znam się :P
dzięki :) Oby, oby :)
Doradzasz koleżankom? :P
Konto usunięte: Nom niestety. Już dłuższy czas nuda była ale o czasu do czasu jest większa akcja. Za Twoich czasów chyba było ich więcej ?
aaa byla tu madzia taka i jej dennis, mjuzik byl..kiuj byla.. wiecej na fejsie siedzie. szkoda ze tam forum nie ma.
na seksie jest masakra, pamietm kiedys ruch byl tam 24/h. taki los kazdego portalu spoleczniosciowego.
no jak nie mam kataru to tak ;D tyle ze chyba skoncze, bo tu dziala poczta pantoflowa i z 5 kolezanek robi sie 25;)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ghost:

dolce&gabbana light blue, ale nie perfumy, a wode toaletowa:

diamonds armaniego

i black xs od pacco rabbane

:)
starosc zaczyna sie po trzydziestce, jeszcze masz czas

Prinz: aaa byla tu madzia taka i jej dennis, mjuzik byl..kiuj byla.. wiecej na fejsie siedzie. szkoda ze tam forum nie ma.
Impresiska była!

Prinz: na seksie jest masakra, pamietm kiedys ruch byl tam 24/h. taki los kazdego portalu spoleczniosciowego.
No ja też pamiętam, że się działo. W sumie z dnia na dzień coraz gorzej a teraz masakra. Hyde ostatnio też słabiej...
Fejs też się kiedyś znudzi ;)
Prinz: no jak nie mam kataru to tak ;D tyle ze chyba skoncze, bo tu dziala poczta pantoflowa i z 5 kolezanek robi sie 25;)
Powinieneś się cieszyć a nie narzekać ;)