ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 39 z 41
ja wolę poczekać, bo przeraża mnie ilość chemii jaka jest w nie ładowana. kupuję tyko jak są mi do czegoś potrzebne jako składnik, a tak to mam swoje przetwory.
na szczęście teraz będę miała duuży taras i będę mogła mieć dużo donic z moimi roślinkami i między innymi truskawkami
lovely raw pussy?
mysl na drugi raz!
Konto usunięte: aha, rozumiem, ze juz za mnie zdecydowales ze bede rodzic dzieci i bede szyta? WIESZ TO Z GORY? czy sobie domniewasz jak zawsze?
nie, to ty sie zalilas publicznie, ze pewnie bedziesz musiala wczesniej zaciazyc, bo facetowi zegar tyka i szanse na bycie mlodym ojcem sie koncza.
widzialem zdjecia.
no fakt, jestes madrzejsza od naukowcow i lekarzy.
wierzysz w to co chcesz wierzyc.
ale znaczek chanel jest!
i nie tylko osiedla, ty w Walii, powiesz wszystkim jaka jestes zazdrosna i cale UK bedzie zazdroscic!
nie ma za co :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Prinz: nie, to ty sie zalilas publicznie, ze pewnie bedziesz musiala wczesniej zaciazyc, bo facetowi zegar tyka i szanse na bycie mlodym ojcem sie koncza.
znowu dopisujesz, nie ładnie tak ciągle dopowiadac ;-) musi to służąca, ja mam swój wybór.
pokaz

jak kazdy, jak ktos jest ateista to tez jest na swoj sposob madrzejszy, wiem ze rosliny potrafia zastapic mieso, ale nie uwazam ze jest to dobre, moze w ten sposob ;-)
Konto usunięte: ja wolę poczekać, bo przeraża mnie ilość chemii jaka jest w nie ładowana. kupuję tyko jak są mi do czegoś potrzebne jako składnik, a tak to mam swoje przetwory.
no nie były takie kapciowate jak te nasze, polskie i były za duże jak na moje oko..
Konto usunięte: mam swoje przetwory.
na szczęście teraz będę miała duuży taras i będę mogła mieć dużo donic z moimi roślinkami i między innymi truskawkami
robisz te wszystkie przetwory własnoręcznie? respekt, zwazywszy na to ile to czasu zabiera.
jako przestroga dla dzieci, ze z ciebie nie mozna brac przykladu.
branoc i lux snów!
tak, e tam. to naprawdę nie zabiera aż tak dużo czasu jakby się wydawało. część robię jeszcze we wrześniu czyli w wakacje, później też zawsze znajdę chwilę czasu. lubię wiedzieć co jem, szczególnie bez takich dodatków jak żelatyna wołowa czy coś równie pożywnego
Konto usunięte: znowu dopisujesz, nie ładnie tak ciągle dopowiadac ;-) musi to służąca, ja mam swój wybór.
przeciez pisałaś o tym. służaca tez nie musi, bo jest wolna. masz wybor, ale wiemy, ze zaciazysz, bo pisalas o macierzynstwie etc, a biorac pod uwage 'wielka milosc' to dobrze wiemy, ze bedziesz matka.
obczaj burdele na śląsku.
Konto usunięte: jak kazdy, jak ktos jest ateista to tez jest na swoj sposob madrzejszy, wiem ze rosliny potrafia zastapic mieso, ale nie uwazam ze jest to dobre, moze w ten sposob ;-)
rośliny potrafia zastapic mieso, wiec masz wybor pomiedzy byciem wegetarianka i krytykowaniem futer, a pomiedzy byciem hipokrytką jedząc kurczaka i mówiąc, ze ktos nosi skorzane rzeczy.
dobranoc!
prawda w oczy kole.
Konto usunięte: tak, e tam. to naprawdę nie zabiera aż tak dużo czasu jakby się wydawało. część robię jeszcze we wrześniu czyli w wakacje, później też zawsze znajdę chwilę czasu. lubię wiedzieć co jem, szczególnie bez takich dodatków jak żelatyna wołowa czy coś równie pożywnego
w sumie fakt, przyznaję rację. lepiej wiedziec co sie je, bo kupujac dzem za 3 zl ciezko doszukiwac sie tam truskawek czy naturalnych skladnikow.