Sieeeemka :D
W związku, iż trochę zastój się zrobił ( poza kilkoma tematami), po postanowiłam rzucić dziś...
Jessica Lowndes (ur. 8 listopada 1988 roku w Vancouver) – kanadyjska aktorka i piosenkarka znana z serialu dla młodzieży "90210", w którym gra Adriannę Duncan. Spotykała się z Adamem Gregory'em.
Q: Co na tak? A co na nie?
Q: Ile w skali od 1 do 10.
Pozdrawiam serdecznie, Stycz :*
lista tematów
Jessica Lowndes strona 2 z 3
oczy na plus, ale b. staro wyglada
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
styka51: Ale Ty sie nie dziw.
Ja ostatnio byłam w jakimś markecie i kupowałam dwa drinki... i mnie o dowód poprosili.Ostatnio coraz częściej tak mam, nie wiedzieć czemu ...
Ja zawsze mam dokumenty przy sobie. Może dlatego, że noszę je w portfelu? :D
Sensi: Ale dowcip polega na tym, że kobiety mają z tym większy problem, bo faceci, którzy stoją za ladą nie pytają się, a jak się zdarzy, że zapytają to jednak nie robią potem afery, oddają na spokojnie. Baby są takie drażliwe.
Zgadzam się... jeszcze nigdy facet mnie o dowód nie prosił, nigdy. A babki często. Ostatnio to jakieś kontrole mieli czy co, że tak sprawdzają,..ja nie wiem.
I pamiętam jak prawko odebrałam, to opić trza było, pojechalam z kuzynem po flaszkę a baba "dowód poproszę..." a ja z taką satysfakcją (rozumiesz, prawko odebrałam

styka51: Zgadzam się... jeszcze nigdy facet mnie o dowód nie prosił, nigdy. A babki często. Ostatnio to jakieś kontrole mieli czy co, że tak sprawdzają,..ja nie wiem.
I pamiętam jak prawko odebrałam, to opić trza było, pojechalam z kuzynem po flaszkę a baba "dowód poproszę..." a ja z taką satysfakcją (rozumiesz, prawko odebrałam ) "a prawo jazdy może być? :D" ...

To muszą mieć te kontrole często, skoro tak sprawdzają. Paranoi można dostać.
Ale sprzedali Ci? :D