malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zważywszy na fakt ,że organizmy chłopców są o wiele słabsze - przez co w przypadku poronień większość do płeć męska.

co za bzdura :rotfl:
wytlumacze to prostym jezykiem, zebys sie pozniej nie rzucala jak wsza na kolniezu:
10 kobiet zaszlo w ciaze. 7 z nich nosi chlopcow, pozostale dziewczynki. jak stwierdzilas, chlopcy sa slabsi, wiec 3 kobiety majace chlopcow poronily, gdzie tylko jedna kobieta bedaca w ciazy z dziewczynka poronila. Pozostale donosily ciaze i wydaly na swiat zdrowe dzieci.

Pytanie: Ile chlopcow i ile dziewczynek przyszlo na swiat?

ten twoj fakt zmniejsza jedynie przewage ilosci narodzin chlopcow nad iloscia urodzonych dziewczynek.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: plemniki meskie sa, nie pamietam czy dluzej zyja czy szybsze w kazdym razie wiecej meskich zwycieza

a sa plemniki damskie? :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: plemniki meskie sa, nie pamietam czy dluzej zyja czy szybsze w kazdym razie wiecej meskich zwycieza

ach wybacz :rotfl:
chodzilo ci o plemniki o chromosomach X i Y, nie skumalam - sorry :*

BeataAnnax
BeataAnnax
  22 Junio 2011
Konto usunięte

ale w poczatku ciazy kazdy plod/zarodek i tak jest rodzaju zenskiego;)
mmaryjka
mmaryjka
  22 Junio 2011
massacre
massacre: w Londynie z kolei nie ma zbyt wielkiej roznicy miedzy cenami Loreala czy takiego Bobby Browna czy Clinique - wchodze i nie patrze na marke - wszystkie te naleza do jednej klasy - sredniej.

o to mi chodzi. poza tym teraz zakupy w londynie to raj, bo funt stosunkowo tani.

massacre
massacre: Wygladal strasznie posh, wszystko stylowo poukladane, posegregowane, podloga wypolerowana, kilka osob miedzy wieszakami - jak w jakims ekskluzywnym sklepie, gdzie w Londynie to sklep dla mas.

to w warszawie jest syf, kiła i mogiła.
w londynie podobało mi się to, że naprawdę można było znaleźć fajne, markowe ciuchy po śmiesznej cenie. głównie na buty się czaiłam i jedne w końcu kupiłam.

Konto usunięte
Konto usunięte: a jaki to roz?

smashbox. około 25 dolarów, a w sephorze 140zł:wtf: poza tym poszłam wczoraj i już go nie było bo się okazało, że to była edycja limitowana i znowu muszę szukać różu żeby był różowy i brzoskwiniowy w jednym, ale nie do palety.
massacre
massacre
  22 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym teraz zakupy w londynie to raj, bo funt stosunkowo tani.

nie wiem
patrze na wartosc funta w stosunku do ich ilosci w mojej wyplacie, nie na stosunek jego do zlotowki :) ale ciuchy z high street chyba od zawsze byly tansze, bez wzgledu na kurs walutowy... :Wott:
Konto usunięte
Konto usunięte: w londynie podobało mi się to, że naprawdę można było znaleźć fajne, markowe ciuchy po śmiesznej cenie. głównie na buty się czaiłam i jedne w końcu kupiłam.

bo tak jak napisalam, to sklep dla mas a i marki designerskie sa dla mas - kazdego czlowieka reprezentujacego srednia klase stac na to by kupic sobie cos designerskiego; w Polsce z kolei (nawet nie wiem czy jest cos takiego jak klasa srednia? :woot:) klase srednia stac na high street, a tylko ludzi zamoznych na designera - i nie mowie tutaj o pozerach bioracych kredyty czy kupujacych fejki na ebayu

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Junio 2011
massacre
massacre: no dobra, jak juz sie chwalimy i wozimy to ja mieszkam tu:

przerypane :D
nie lubie duzych miast :D

massacre
massacre: do pracy jezdze czerwonym pietrowym autobusem

ahahahaha :rotfl:

massacre
massacre: i codziennie przejezdzam przez Wembley

chyba obok :D

massacre
massacre: a nad morze tez mam niedaleko

z Londynu? chyba jednak troche drogi jest :woot:

massacre
massacre: przystojny synek, co nie?

jeszcze w jakiej pozie uchwycony :lol2:

massacre
massacre: KTO NASTEPNY DO CHWALENIA? sylwik:

z\a chwile :lol2:

massacre
massacre: - zrodlo - wikipedia

wikipedia jest tworzona przez internautow :) wiec niekoniecznie musi zawierac prawdziwe informacje :)

Konto usunięte
Konto usunięte: No to teraz Ja.

kalboj :rotfl:

Martitta
Martitta: Faktycznie. Mój za tydzień ma 3 urodziny

29 czerwca??
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: smashbox. około 25 dolarów, a w sephorze 140zł poza tym poszłam wczoraj i już go nie było bo się okazało, że to była edycja limitowana i znowu muszę szukać różu żeby był różowy i brzoskwiniowy w jednym, ale nie do palety.

ja piernicze, jakie przebitki :ninja:
jakby dolar stal prawie 6 zeta :zonk:
ja teraz bronzera szukam w sumie :woot:
massacre
massacre
  22 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja teraz bronzera szukam w sumie

w littlewoods caly zestaw £38 :w00t:
jak chcesz to jutro ci wrzuce fote bo juz lece do domu, ale sie napalilam :w00t:

agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Junio 2011
massacre
massacre: w littlewoods caly zestaw £38 jak chcesz to jutro ci wrzuce fote bo juz lece do domu, ale sie napalilam

jaka firma?
poka, poka, jak bedzie cos fajnego to kupie :w00t:
Denaris
Denaris
  22 Junio 2011
massacre
massacre: Julita ma corke, ale ona na seksie siedzi

Tak. Jest rok starsza od Jasia - czyli wnioskuje ,że rocznik taki jak Twojego synka.
;]

massacre
massacre: w krotkim tlumaczeniu: - nie masz racji

Napisałam ,,bo mi się wydaje". ;) Nigdy nie zagłębiałam się w ten temat ,bo wiedza na ten temat nie była mi do niczego potrzeba.
Opinię na ten temat wywnioskowałam po prostu np. z sytuacji w której zostałam poinformowana ,że mój syn (wcześniak) miałby większe szanse na przeżycie gdyby był dziewczynką. Drugi wniosek : moja znajoma była w ciąży bliźniaczej i jedno dziecko straciła w początkach ciąży. Lekarka powiedziała ,że na 90% to był chłopiec. ;)

massacre
massacre: w ktorym roku rodzilas?

W czerwcu 2009. Na 10 dzieci urodziło się 7 chłopców. Położne żartowały ,że ,,wojna idzie". :mrgreen:

massacre
massacre: moja kumpela urodzila miesiac temu i ma corke :)

Moja znajoma w sierpniu ubiegłego roku urodziła córeczkę. ;)
A tak to znajomi w większości mają chłopców. ;D
Martitta
Martitta
  22 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 29 czerwca??

Tak :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  22 Junio 2011

Muszę mieć ten T-shirt!

massacre
massacre
  22 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba obok :D

nie :nie:
przejezdzam przez Wembley - dzielnice
tak:tak:
przejezdzam obok Wembley - stadionu :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: z Londynu? chyba jednak troche drogi jest

no dobra, moze nie pieszo, ale autem mamy 30 min :)
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka firma? poka, poka, jak bedzie cos fajnego to kupie

http://www.littlewoods.com/sunkissed-sun-collection-edition-blockbuster/892728192.prd?browseToken=%2fb%2f100161%2fs%2fbestsellers%2c0%2fo%2f7&trail=100159-100161

sunkissed, mialam bronzer do policzkow - jeden z lepszych, bardzo sobie go chwalilam, ale nigdzie nie moglam dostac a tu takie cos :w00t:
chyba ze Ci chodzilo o balsam brazujacy :woot:

massacre
massacre
  22 Junio 2011

prosze o szybka odpowiedz bo robie zakupy online widze sukienke sliczna
ale jest z viscozy, co to za material? rozciagliwy czy nie? bo sie zastanawiam nad rozmiarem... jak nierozciagliwy to bede musiala wiekszy kupic zeby mi sie cyce zmiescily :ninja:

plizzzz

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.