Konto usunięte: To też prawda. ale Prinz to nie idiota też, żeby się pchać w anoreksję.
no wlasnie, ja chce byc tylko chudym/szczuplym, a nie wychudzonym/wygloddzonym, poza tym geny mam jakie mam, za bardzo lubie jesc by sie wpedzic w anoreksje

Konto usunięte: I bardzo dobrze - skutecznie i zdrowo można się odchudzić jedynie pod opieką lekarza dietetyka.
ja bazuje glownie na wiedzy ze szkoly, kiedys dietetyki sie uczylem, pozniej schudlem 35 kg. no i teraz tez z tego czerpie, ale by miec 100% pewnosc poszedlem do lekarza zapytac. przezorny zawsze ubezpieczony ;p
Konto usunięte: W pewnym sensie oni chcą dobrze - martwią się o Twoje zdrowie, o to, czy właśnie w ową anoreksję nie wpadniesz.
nie nie ;p tu dziala motyw zazdrosci, ja mam silna wole i jak sobie obiore cel to zazwyczaj go osiagam, a one wola narzekac jakie to sa grube (a sa) i nic z tym nie robic, mysle ze dzialam na nie demotywujaco..
Konto usunięte: Jeśli ktoś się czuje dobrze ze swoimi kilogramami, to po co mu zwracać uwagę w chamski i bezczelny sposób? Jak komuś dobrze w swoim ciele to nie ma po co go na siłę zmieniać. Każdy ma prawo ze swoim ciałem i zdrowiem robić co chce.
no wlasnie ja nie ingeruje w wyglad innych ludzi, niech sobie kazdy wyglada jak chce, ale rowniez nie chce wtryniania sie w moja prezencje ;p
raz jeszcze zdzierze, wytlumacze sobie 'troska' ale nachalnosci nie lubie.