Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 66 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@feuliette:
za późny zapłon mam i juz mi sie nie wyświetliło ze podesłałas :)
@Martittaaaaa:
dobre ;D
'czemu faceci traktuja mnie jak K***? przeciez jestem delikatna jak kazda kobieta'
to dziecko jeszcze.
@feuliette:
przeczytałam kilka postów i chyba moge stwierdzic ze jestem tego pewna.Jakiś czas temau zaczęła sie moda na takie prowokacje jak to jedna 13 czy 14 zaczęła prowadzić SłiItAŚśŚnego BlOgA i takie tam pierdoły wszyscy się w to wrkęcili a po pół roku czy p oroku opublikowała że robiła sobie z wszystkich bekę i to była prowokacja:)
Nawet jeżeli to jest prowokacja to jest to żałosne. Ja bym tak nie mogła, ani dawać dupy za kase ani robić sobie z tego żarty ;/
ona do liceum chodzi, mi chodzi o poziom psychiczny i jej wypowiedzi.
znam wiele k* z racji towarzystwa i znajomych prowadzących ekskluzywne kluby nocne, ale to jest chyba jakas sciema ten blog

moja mama ciagle sie uzala jakie to te k* sa biedne i bezbronne, pewnie sa zmuszane i szantazowane, tymczasem one sie puszczaja i maja sie dobrze, lubia to ;-)
raz ten znajomy po mnie przyjechał bo szlismy na impreze, i wpadlismy jeszcze do jego klubu na chwile i jedna dziewczyna z grafiku nie przyszła, jego tekst:
-jak kur*wisko moze nie przyjsc do pracy?!
dzwoni:
-jestes chora? ja Ci dam chora, przyjade za godzine nie zamykaj drzwi na klucz!!!
bo one zamykały sie na zamek i gadaly ze spia a szły w tango lub na impreze hahaha
bywanie w tamtym klubie z pewnością odcisnęło ślad na mojej psychice
buty ze starych kolekcji już około tyle kosztują. ogólnie to mam jedną parę oryginałów, właśnie kupionych na jakiejś wyprzedaży za tak naprawdę gorsze i jedne podróby, ale wykonane naprawdę dobrze i co dziwne w swojej wygodzie nie ustępują oryginałom, aczkolwiek wiadomo, oryginały to inna liga totalnie. więc jeśli to oryginały to polecam!