Jasmina
Jasmina
  13 Mayo 2011 (pierwszy post)

Hej :)

Wygląd a wiek, czyli na ile lat Was oceniają inni ludzie :D

1. Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ? :)
2. Jak uważacie co wpływa na taki a nie inny osąd ?
3. Przeszkadza Wam to w ogóle, że ludzie się mylą co do Waszego wieku ?

Jasmina
Jasmina
  13 Mayo 2011
368212:
nie wiem na ile wyglądam..

Na 22 lata gdzieś.. :woot:
368212
368212
  13 Mayo 2011
Jasmina
Jasmina: Na 22 lata gdzieś..

21 w Grudniu :rotfl:
Jasmina
Jasmina
  13 Mayo 2011
368212:
21 w Grudniu :rotfl:

Prawie zgadłam :mrgreen:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  13 Mayo 2011
368212:
21 w Grudniu

stara rura :jezyk2:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

malami81
malami81
  13 Mayo 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ojej , faktycznie młodziutko wyglądasz, przynajmniej na zdjęciach :D

Jasmina
Jasmina: Jaa.. w życiu bym Ci tyle nie dała

No widzicie :) Więc wyobraźcie sobie sytuację, kiedy pytam Panią w Douglasie o krem przeciwzmarszczkowy - jej mina bezcenna :crylol: I to zmieszanie i słowa - "ale kochanie u Ciebie jeszcze chyba na to za wcześnie" :lol2:
91kasia
91kasia
  14 Mayo 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ? :)

Mi przeważnie dają 16-17 lat xD Ale to też zależy od tego jak się umaluje i ubiorę.

Jasmina
Jasmina: 3. Przeszkadza Wam to w ogóle, że ludzie się mylą co do Waszego wieku ?

Czasem przeszkadzało bo brali mnie za dzieciaka ale jak sobie teraz o tym pomyślę to wręcz przeciwnie- w końcu dłużej będę wyglądać mlodo :D
suckinsyn
suckinsyn
  14 Mayo 2011

wyglądam na 15 lat.

Jasmina
Jasmina: Przeszkadza Wam to w ogóle, że ludzie się mylą co do Waszego wieku ?

Nie, zasadniczo to sam się z tego śmieje, bo na zdjęciach wyglądam jeszcze młodziej, niż w rzeczywistości; niby mam 21 lat, a od 3 lat, prócz wagi nic nie zmieniło się w moich rysach twarzy; prócz tego, że mam wyraźniejsze poliki :ziober2:
suckinsyn
suckinsyn
  14 Mayo 2011

i mi widać żuchwę, a kiedyś byłem chyba bardziej pyzaty :ninja:

Enkido
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 Mayo 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ? :)

W moim przypadku bywa różnie. Słyszałem już, że wyglądam na 19-20 lat, na 30, a nawet 35 :D

Jasmina
Jasmina: 2. Jak uważacie co wpływa na taki a nie inny osąd ?

Hmm, zarost i wyraz twarzy.

Jasmina
Jasmina: 3. Przeszkadza Wam to w ogóle, że ludzie się mylą co do Waszego wieku ?

Zawsze mam beke jak ktoś znacznie zawyży :ziober2:

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Mayo 2011
Jasmina

nie wiem, ale czesto mnie pytaja w sklepach o dowod.

Jasmina

duzo na ocene danej osoby, jesli chodzi o kobiety, wplywa to w jaki sposob sie maluje. bo makijazem mozemy sie i odmlodzic i postarzyc.

Jasmina

nie zwracam uwagi w ogole.
mmaryjka
mmaryjka
  14 Mayo 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ?

zazwyczaj trafiają ile mam lat, chociaż czasami w sklepie jak kupuję papierosy/alkohol to chcą dowód.
DomesticGoddess
DomesticGoddess
  14 Mayo 2011
malami81
malami81: zmieszanie i słowa - "ale kochanie u Ciebie jeszcze chyba na to za wcześnie"

hahahah :rotfl:
po cichu liczę że za te cztery lata będę miała podobnie:ssh:

suckinsyn
suckinsyn: wyglądam na 15 lat.

:rotfl:

suckinsyn
suckinsyn: Nie, zasadniczo to sam się z tego śmieje, bo na zdjęciach wyglądam jeszcze młodziej, niż w rzeczywistości;

A ja na odwrót :ninja:
Maryla
Maryla
  14 Mayo 2011
Jasmina
Jasmina: Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ? :)

Różnie to bywa. Mniej więcej waha się to od 17-21 maksymalnie.

Jasmina
Jasmina: Jak uważacie co wpływa na taki a nie inny osąd ?

Makijaż, ubranie, sposób bycie, rozmowa.

Jasmina
Jasmina: Przeszkadza Wam to w ogóle, że ludzie się mylą co do Waszego wieku ?

Rzadko kiedy.
Sensi
Sensi
  14 Mayo 2011
Jasmina
1. Zaniżają i to bardzo.

Jasmina
Rysy twarzy, makijaż, styl bycia, tryb życia, odżywanie.

Jasmina
Nie przeszkadzałoby by mi to tak bardzo, gdyby mnie o tym informowano w miarę kulturalnie, a nie od razu grożono policją, bo rzekomo ukradłam/podrobiłam dowód. :and:
iffy
iffy
  14 Mayo 2011
Jasmina

nawet wczoraj usłyszałam, ze nie wyglądam na swój wiek, notorycznie mnie postarzają.
Jasmina

zacznie mi przeszkadzać za 7 lat. :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.