Cześć dziewczyny!
Wybieram się za niedługo na wesele, a w sumie to na dwa pod rząd, więc z tej okazji sprawiłam sobie sukienki, bo w czymś trzeba się pokazać :D.
W tej pierwszej planuję iść na pierwszy dzień, dlatego powinnam wyglądać nieco inaczej. A że sukienka jest na jedno ramię pasowałyby mi też włosy spięte do góry, ale kompletnie nie wiem na co mam się zdecydować.
Wrzucam zdj. :
A w drugiej oczywiście następnego dnia, bo jest dość skromna :) i zamierzam do niej założyć granatowe szpileczki, w których jestem posiadaniu.
Teraz pytania i to z czym mam największy problem :
1. Co dobrać do tej "kolorowej"?
Jakie buty? I oczywiście jaka fryzura?
2. Myślę, że tutaj będę miała mniejszy problem, bo założę tylko coś na rękę :). Czy może macie jakiś inny pomysł?
Nie cierpię tego całego szykowania się przed, straszliwie mnie to nudzi i irytuje, ale jak mus to mus, trzeba jakoś wyglądać.
Także, dziękuje za odpowiedzi .
lista tematów
Sukienka, dodatki, w sumie bzdury ale problem strona 1 z 2
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Czerwone korale, czerwone niczym wino

Czerwone szpile, łyso

Sylvinka: 2. Myślę, że tutaj będę miała mniejszy problem, bo założę tylko coś na rękę :). Czy może macie jakiś inny pomysł?
Bransoletka z czarnych korali na rękę oczywiście. Naszyjnik z kwiatem czarnej róży, oczywiście naturalnej.
A tak na serio to najlepszym dodatkiem jestem ja

Siemka :*
A coś czerwonego pasowałoby do tej drugiej... tylko to takie oklepane trochę, że biel i czerń/granat łączy się z czerwienią.
A widzisz ją oczami wyobraźni swej w tej kiecce i CZERWONYCH KORALACH?
Lubię takie, ale nie wiem :D
Groszki są, więc może za dużo tego wszystkiego?
Lepiej?

Co tam słychać?
styka51: A coś czerwonego pasowałoby do tej drugiej... tylko to takie oklepane trochę, że biel i czerń/granat łączy się z czerwienią.
Dlatego najlepiej CHYBA pasowałaby normalna biżuteria :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
No mniej więcej

Ładnie będą współgrały z koralami.
Groszki są ale są one drobne i przeważa kolor biały, dla równowagi potrzeba wyraźnego czarnego akcentu.
Lepiej ale apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc idź ślepo za mym postem i nie zapomnij o zdjęciu

mysle ze buty powinny pasowac do paska bo sukienka sama w sobie jest fikusna :)
zeby znow nie wszystkie dodatki byly na czarn to torebke wzielabm pod kolor sukienki jakas taka moze cos z niebieskim i czerwonym
bizuteria koniecznie delikatna i niezbyt obfita zeb nie popsulo uroku zwiewnej sukienneczki.
a jesli o wlosy chodzi to zalezy jakie masz wlosy. Mnie sie widza krotkie i pokrecone albo pofalowane a jak dlugie to jakos fajnie upieta :)
moim zdaniem do tej pierwszej pasowałyby czerwone, czarne lub cieliste szpilki, jeśli chodzi o dodatki to tylko coś na rękę. ważne, żebyś ograniczyła się do kolorów jak na sukience :) Włosy bym jakoś ładnie upięła.
co do tej drugiej, to może coś w stylu Pin Up Girl?