Witam :)
Freida Pinto (ur. 18 października 1984 r. w Bombaju) – indyjska modelka i aktorka.
Pytania:
1. Podoba Wam się jej uroda ? Ogólnie podoba Wam się uroda Hindusek ?
2. Ile jej dajecie w skali od 1-10 ?
Dla mnie jest boooska
lista tematów
Typ urody- Freida Pinto strona 2 z 8
No chyba logika ze krytykowac moze kazdy, na tym to polega, to tak jakbym Ci teraz powiedziala, ze nie mozesz powiedziec nic np. na temat polityki, bo sama nie jestes politykiem.
Zauwaz ze np krytycy filmowi sami nie graja w filmach itp. Wiec troche dziwne masz to myslenie.
Konto usunięte: a ja kurcze te czarne oczy piękne Ty też masz takie ładne oczy i urodę mnie sie podobają czarnule i faceci tak samo :P tzn czarnule to nie kolor skóry oczywiscie, włosy i typ urody.
Dzięki :) Widzisz taka uroda to mi się u kobiet podoba, tzn ciemne oczy, ciemniejsza karnacja, ciemne włosy, ale już u facetów mnie odrzuca

Konto usunięte: No chyba logika ze krytykowac moze kazdy, na tym to polega, to tak jakbym Ci teraz powiedziala, ze nie mozesz powiedziec nic np. na temat polityki, bo sama nie jestes politykiem.
Rozumiem, że na tym polega krytyka. Ale po prostu denerwuje mnie, że ktoś sam nie umie sobie makijażu zrobić a krytykuje czyjś bo 'źle wygląda' a sam wygląda gorzej. Niestety nie każdy jest obiektywny.
Konto usunięte: Zauwaz ze np krytycy filmowi sami nie graja w filmach itp. Wiec troche dziwne masz to myslenie.
Wyrażam swoje zdanie, mam prawo.
ale nigdzie nie powiedzialam, ze nie masz

Konto usunięte: Rozumiem, że na tym polega krytyka. Ale po prostu denerwuje mnie, że ktoś sam nie umie sobie makijażu zrobić a krytykuje czyjś bo 'źle wygląda' a sam wygląda gorzej. Niestety nie każdy jest obiektywny.
no spoko, rozumiem.
Konto usunięte: wiem, że nie napisałaś, chodziło mi o to, że ktoś ma prawo krytykować kogoś a ja mam prawo też skrytykować zdanie tego kogoś :D pogmatwane
No masz prawo skrytykowac zdanie jak sie z Twoim nie zgadza, mi bardziej chodzilo o to ze uzasadnilas je tym, ze ktos nie ma prawa bo sam czegos nie robi :)