Dawno tematu tu nie zakładałem, elo!
Madonny nikomu nie trzeba przedstawiać, w przyszłym roku stuknie jej 30 lat obecności na szczytach list przebojów. Prywatnie podwójna rozwódka, matka czwórki dzieci. Skandalistka. Jako jedna z nielicznych gwiazd o mało co dostałaby ekskomunikę w 1989 roku :P
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
Pytanka
1 Lubicie Madonnę? Wygląda na swoje pięćdziesiąt trzy lata czy nie?
2 ile dajecie od 1 do 10?
3 jak sadzicie, jej wyglad byl lepszy kiedys czy zupelnie odwrotnie, jak wino, im starsza tym lepsza? :P
4.który rok/foto najbardziej przypadl wam do gustu?
5.ulubione piosenki/plyty?
6. blondynka, brunetka czy szatynka? :D
Madonna strona 4 z 5
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
1. Lubię; zawsze wyglądała świetnie, niejedna próbowała "pożyczyć" coś z jej stylu, ale nikomu to nie wychodzi i nie wyjdzie. Nie wygląda.
2. Mocne 8
3. W każdym dziesięcioleciu wyglądała/wygląda dobrze.
4. '94, '98... Ale ciężko wybrać :P
5. Wszystkie piosenki które znam - lubię.
6. Trudny wybór, ale chyba blond :D
fajna babka, i wielki szacun za kondycję ;) trzyma się na prawdę świetnie.
W blondzie najbardziej mi się podoba.
-nie lubię jej, próbuje z siebie zrobić małolatkę ale coś jej nie wychodzi. ale to tylko moje skromne zdanie.
-2.
-kiedyś.

-93'

-żadne.
-blondynka.
...like a prayer, papa don't preach, a z nowszych to celebration, revolver, give it 2 me, jest jeszcze pare, ale nie pamiętam tytułów
1. jak leci gdzieś w radio to posłucham... na zdjęciach wygląda dobrze, ciekawe jak bez fotoszopa :D
2. 7 - ciało ma okrutnie żylaste :|
3. najlepiej wyglądała chyba w latach 1990 - 2007 (z twarzy)
4. 1991, 1992, 1994, 1996 a najlepiej chyba 2000
5. nie znam dokładnie jej płyt ale kawałek który najbardziej wpada w moje klimaty to Frozen :)
6. podoba mi się jako brunetka (fota z 2000 r), ale chyba najlepiej jej w ciemniejszym blondzie :)
jezu jak mogłam zapomnieć o kawałku Live to Tell!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=fdU3fKbbbu0 z trasy Confessions. Masakra! Normalnie mam ciary i ryczę zawsze na tym kawałku
1. Nie mam nic przeciwko jej, jest juz legenda, ale na swoje lata wyglada.
3. dam 8 za to, ze w takim wieku ma taka figure.
3. hmmm. bo ja wiem, teraz wiekszosc zdjec jest fotoszopowana, wczesniej nie byly az tak... no ale czasy sie zmienily, co kiedys bylo fajne teraz nie jest, wiec mi sie te starsze zdjecia niekoniecznie podobaja - podsumowywujac - teraz wyglada lepiej.
4. nie wiem, z powyzszych zdjec to chyba to:

5. nie slucham madonny

6. blondynka
Nie pasuje mi to zdanie, nie mozna dostac ekskomuniki, mozna zostac ekskomunikowanym raczej

przetrenowanie, tez nie lubie

strasznie lubie frozen, takie niepokojace jest.
swietny kawalek, ma juz z dwadziescia piec lat, ciary jak podnosi sie ten krzyz z nia :D
wlasnie te dwa ostatnie z tego roku nie sa po photoshopie, i to pierwsze z 09 tez nie :)
a tez fakt, dzieki za zwrocenie uwagi :)
1. Lubię ale jakąś wielką fanką to nie jestem. Wygląda ok jak na swój wiek ale wiadomo - kasa zrobiła swoje :)
2. Ciężko mi ją tak oceniać.
3. Kiedyś była skandalistką a teraz jest bardziej... hmm, nie wiem jakiego słowa użyć, damą? Umie się ubrać, zachować itd. Dba o siebie i to bardzo dobrze.
4. 1994 jest bardzo ładne.
5. Wychowałam się na starych ale niektóre "nowsze" ma też fajne.
6. Blond oczywiście ;)
kasa to chyba glownie jezeli chodzi o liftingi/implanty. sylwetka to juz zasluga diety i cwiczen :)
nadal jest skandalistką, chociaż założy kieckę i też umie się zachować :)
ah no tak, urodzilas sie za komuny

Na zabiegi,dietetyków i trenerów też sporo wydaje, więc... ;)
To coś słabe te skandale ostatnio bo jakoś o nich nie słychać

Cieszę się, że się urodziłam w 1985. A lata 90 - te to były czasy

no tak, ale wklad wlasny jest, rygor chodzenia treningi, trzymania diety.. :)
nie? w 09 miala chlopaka o imieniu Jesus, caly swiat mowil, ona piecdziesiat dwa na koncie, on dwadziescia dwa, a jego mama 36

troche pamietam, kochalem sie w piosence viva forever spicettek :D