pauluss99
pauluss99
  7 Junio 2011 (pierwszy post)

Wiele razy słyszałam, że kobieta ubrana na czerwono bardziej się podoba facetom. Zgadzacie się z tym? Może macie jakieś doświadczenia na własnym przykładzie z tym związane?
Kolor czerwony chodzi o ubranie jakim kobietom pasuje jakiego typu. Blondynki, brunetki, z ciemna karnacja jasna itp.

Feromony. Co o nich myślicie zwykła ściema czy mogą rzeczywiście działać? Miała któraś z was je? Ja osobiście nigdy ich nie miałam kiedyś dostałam na maila wiadomość z pewnej stronki gdzie był konkurs, w którym można było je wygrać. I tak odwiedzając tą stronkę zauważyłam że wszyscy je sobie chwalą i że niby działają cudaa, ale czy faktycznie tak jest...

Bolerka do jakiej figury są najlepsze. Wydłużają czy skracają sylwetkę?

Jasmina
Jasmina
  7 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zgadzacie się z tym?

Tak, zgadzam się z tym ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Może macie jakieś doświadczenia na własnym przykładzie z tym związane?

Tak. Kocham kolor czerwony czy to w makijażu, dodatkach czy w ubraniu. W takim kolorze czuję się pewniejsza siebie i widzę pozytywną reakcję ludzi na moją osobę. Niby taka prosta rzecz a naprawdę dodaje kobiecie seksapilu :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Kolor czerwony chodzi o ubranie jakim kobietom pasuje jakiego typu. Blondynki, brunetki, z ciemna karnacja jasna itp.

Czerwony kolor pasuje każdej kobiecie. Zależy też czy kolor jest zimny czy ciepły. Mi pasuje ciepły odcień i w takim lepiej się czuję.
pijana
pijana
  7 Junio 2011
Konto usunięte

Tak, ale czerwień trzeba umieć nosić. Jak już czerwony kolor to nie wulgarny fason.
Konto usunięte
Konto usunięte: Feromony. Co o nich myślicie zwykła ściema czy mogą rzeczywiście działać?

Jak dla mnie ściema i sposób na łatwy i duży zarobek.
Konto usunięte
Konto usunięte: Bolerka do jakiej figury są najlepsze. Wydłużają czy skracają sylwetkę?

Wg mnie skracają, jak każde "cięcie" figury ubraniami.
pijana
pijana
  7 Junio 2011

Aha, sama czerwieni raczej nie noszę, choć czerwoną spódnicą przed kolano bym nie pogardziła.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  7 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiele razy słyszałam, że kobieta ubrana na czerwono bardziej się podoba facetom. Zgadzacie się z tym? Może macie jakieś doświadczenia na własnym przykładzie z tym związane?

Nie mam nic czerwonego a na brak zainteresowania nie narzekam :rotfl: Ale podobno to z czerwonym to prawda ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Kolor czerwony chodzi o ubranie jakim kobietom pasuje jakiego typu. Blondynki, brunetki, z ciemna karnacja jasna itp.

Każdej w zależności od odcienia.

Konto usunięte
Konto usunięte: Feromony. Co o nich myślicie zwykła ściema czy mogą rzeczywiście działać? Miała któraś z was je? Ja osobiście nigdy ich nie miałam kiedyś dostałam na maila wiadomość z pewnej stronki gdzie był konkurs, w którym można było je wygrać. I tak odwiedzając tą stronkę zauważyłam że wszyscy je sobie chwalą i że niby działają cudaa, ale czy faktycznie tak jest...

Nie wiem czy ściema czy nie. Nie musiałam i nie muszę z tego korzystać :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bolerka do jakiej figury są najlepsze. Wydłużają czy skracają sylwetkę?

Szczerze niecierpię bolerek. Ale najlepiej dla kogoś szczupłego raczej... Widuje w nich najczęściej dziewczyny niższe. Wydaje mi się, że wydłużają.
say0something
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
say0something
  7 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiele razy słyszałam, że kobieta ubrana na czerwono bardziej się podoba facetom. Zgadzacie się z tym? Może macie jakieś doświadczenia na własnym przykładzie z tym związane? Kolor czerwony chodzi o ubranie jakim kobietom pasuje jakiego typu. Blondynki, brunetki, z ciemna karnacja jasna itp.

Nie zgadzam, jak ktoś jest ladny to i w każdym kolorze się podoba. Nie widzę związku między kolorem, który zakładam a powodzeniem.
Pasuje każdemu komu pasuje;p zależy też od cery

Konto usunięte
Konto usunięte: Feromony. Co o nich myślicie zwykła ściema czy mogą rzeczywiście działać? Miała któraś z was je? Ja osobiście nigdy ich nie miałam kiedyś dostałam na maila wiadomość z pewnej stronki gdzie był konkurs, w którym można było je wygrać. I tak odwiedzając tą stronkę zauważyłam że wszyscy je sobie chwalą i że niby działają cudaa, ale czy faktycznie tak jest...

Tssss, własne feromony są najlepsze

Konto usunięte

Skracają
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 Junio 2011
say0something
say0something: zależy też od cery

wlasnie, ja koszulki czerwonej nie zaloze, ale spodenki mam teraz na sobie, wlasnie w takim kolorze.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  7 Junio 2011
Konto usunięte

oczywko:) przepadam i za czerwonym i mam kilka ciuchow i sporo bielizny w tym kolorze. uwazam ze pasuje i blondynkom, i brunetkom.

Konto usunięte

pic na wode, fotomontaz. feromonow nie mozna wyizolowac, czy cos.
marta0859
marta0859
  7 Junio 2011
Konto usunięte

Nie wiem czy się zgadzam, każdemu podoba się co innego, ale uwielbiam czerwony kolor. :zakochany: Chyba nawet bardziej niż różowy :D

Konto usunięte

I brunetkom i blondynkom :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiele razy słyszałam, że kobieta ubrana na czerwono bardziej się podoba facetom.

czerwien pobudza zmysly.

Konto usunięte

kazdemu.

Konto usunięte
Konto usunięte: bardziej się podoba facetom. Zgadzacie się z tym?

jak ktos jest brzydki to mu nic nie pomoze, a ladnemu we wszystkim bedzie ladnie. to nie tyle zalezy od czerwonego ubioru, ale od ogolnego wygladu. poza tym mi sie wydaje, ze po prostu kobieta w czerwieni jest bardziej zauwazalna niz ktos ubrany na szaro - taka osobe latwiej mozna spostrzec i trudniej zignorowac. po prostu jest sie bardziej wyrazistym.

Konto usunięte

mysle ze to bzdura.

Konto usunięte

skracaja.
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  7 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiele razy słyszałam, że kobieta ubrana na czerwono bardziej się podoba facetom. Zgadzacie się z tym? Może macie jakieś doświadczenia na własnym przykładzie z tym związane?

taki jest stereotyp.
Ale jak jest, to nie wiem, nie zwracam uwagi.

Konto usunięte

Skracają.
Dla szczupłych, wysokich dziewczyn.
Sensi
Sensi
  7 Junio 2011
Konto usunięte
Głupi stereotyp, nic więcej.

Konto usunięte
Bladego pojęcia nie mam.Mało mnie to interesuje, ale noszę je, bo lubię. Mam dwa i jestem z nich zadowolona. ;)
madzia2143
madzia2143
  7 Junio 2011

Wydaje mi się że czerwony dodaje seksapilu i wygląda dobrze na każdej kobiecie :)

co do feromonów.. dla mnie ściema :woot:

Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  8 Junio 2011
Konto usunięte

Nie, kolor jak każdy inny, różowa bielizna jest lepsza niż czerwona :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co o nich myślicie zwykła ściema czy mogą rzeczywiście działać?

Nie miałem z tym styczności, chyba. Mogę się poddać na ochotnika testom z udziałem jakiś kobiet :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.