Cześć
Ostatnio regularnie chodziłam do kosmetyczki na depilacje bikini woskiem. Świetna sprawa, dobry efekt tyle że zabiegi nie są zbyt tanie, a przyszły wakacje, wycieczka kupiona i z kasą słabiej. Nie chciałabym zepsuć całego efektu i zgolić maszynką, bo znowu zaczną rosnąć jak szalone. Dlatego mam do Was pytanie.
Czy któraś z was mogłaby mi polecić jakis niedrogi wosk do okolic bikini, który nie jest zbyt drogi, działa i będę mogła go użyć sama w domu?
Z góry dzięki i pozdrawiam :)
lista tematów
Wosk bikini strona 2 z 3
Konto usunięte: Czy któraś z was mogłaby mi polecić jakis niedrogi wosk do okolic bikini, który nie jest zbyt drogi, działa i będę mogła go użyć sama w domu?
Nigdy woskiem się tam nie depilowałam bo bólu bym chyba nie zniosła.
A co do pytania musiałabyś pójść na kilku drogerii i rozejrzeć się za jakimś, a tymczasem polecam przeczytać kilka propozycji: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3503407
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
ja sama robiłam sobie okolice bikini woskiem, ale strasznie kark mnie bolał od ciągłego schylania się, i z tego wszystkiego jeszcze mnie głowa zawsze bolała ;/
Jak napisałyście ,że ,,drogi" zabieg to myślałam ,że mi ty wyskoczycie z cenami powyżej kilkuset złotych.
Jeżeli trzyma 2 tygodnie to trochę krótko.
W sumie kiedyś sama się zastanawiałam - ale byłam przekonana ,że jeden taki zabieg to koszt około 100zł.
Czyli w miesiącu musiałabym około 2 depilacji wykonać?
Ja też pęsetą robię jeżeli cos wyrośnie a kosmetyczke mam dopiero za jakis czas:)
ale to pojedyncze jakies.
No, chociaż jedna twarda babka!

dzieki:)
kurka, od jakiegos czasu mnie korci, zeby strzelic sobie bikini woskiem, tylko musze sie zorientowac, czy u mnie na wsi to robia:) i cena niewygorowana, tez myslalam, ze z ponad stowe trzeba zaplacic.
Konto usunięte: Chciałabym chociaż na wakacje takie zabiegi wykonywać z racji stroju kąpielowego.
Ból to mój najmniejszy problem.
Poród przeżyłam to wosk mi nie straszny
No własnie ja zaczelam robic woskiem bo chodze czesto na basen a fajnie jest tylko szybko wskoczyc w stroj i niczym sie nie martwic:) zreszta zadnych zaciec, nic!