Dział moda i uroda ale mamy również tutaj chętnie wypowiadających się facetów więc temat będzie przeznaczony dla wszystkich.
Mało mamy facetów na dziale więc zacznijmy od Was
Nie chciałam, żeby było masę zdjęc do ładowania więc zrobiłam z nich kolaż
a o to ON.
Na kolażu jak widać są artystki muzyki R&B.
Która z tych Artystek podoba Ci sie najbardziej (jeżeli nie znalazłeś swojego ideału a słuchasz muzyki R'n'B przedstaw własne zdjecie) ?
I czy wiesz jaki posiada pseudonim Artystyczny ?
Pań jest tutaj wiecej .. będą miały za to większy wybór
Który z Panów podoba się najbardziej i czy znasz jego pseudonim artystyczny ?
Czy słuchasz muzyki hip hopowej/ R'N'B ?
lista tematów
Uroda : W świecie Rapu i R&B strona 7 z 8
Czy URODA jest nieodzownym wymogiem w świecie muzyki ?
Gothiclady: Busta średnio lubiłam, ale zajebiście mi się podobał w kawałku Mariah Carey - Baby if You Give It To Me
Busta jest chyba najszybszym mc .. poza Twista ..
Co nie zmienia faktu, że w tym temacie największe branie maja Drake i T.I .. :D
Ona teraz mega schudła

A kelly to się bardziej lansowała na Ojcu niżeli sama coś dobrego zrobiła.
Keli jest śmieszna, ale chyba jakby nie schudła to twarz ma pucołowatą :)
dziwnie sie czuje z tym nickiem wiedząc o co i kogo chodzi

no ten Drake to fajny dupsztal nawet, ale Matt Pokora by sie przydał bo wizualnie też dobry
btw. gdzie Missy Eliott?

Gothiclady: no ten Drake to fajny dupsztal nawet, ale Matt Pokora by sie przydał bo wizualnie też dobry
btw. gdzie Missy Eliott?
no Drake to świeża dupka na rynku - oglądałam go w serialu młodzieżowym to nie wiedział, że to planuje jakikolwiek projekt .. a tutaj 2-3 lata .. i współpraca nie najgorszym froncie.
Missy jest dobra .. ale urodowo by tutaj i tak nie miała fanów

Konto usunięte: Rozumiem to - gdzieś nawet czytałam, że skóra ciemnoskórych nie jest SEKSOWNA czy cos ale nie powoływałam się na ten tekst bo nie pamiętam gdzie go wyłapałam.
Ja mam na codzien doczynienia z osobami innej rasy niz ja, wiec moge powiedziec, ze po prostu mi sie nie podobaja i tyle.
Moze i sa sexowni, pociagajacy...ale nie dla mnie. Mam sporo czarnoskorych znajomych i oprocz tego, ze ich po prostu lubie...nie wzbudzaja we mnie jakies fascynacji.
Kwestia czlowieka.