Konto usunięte: generalnie ci z mojej uczelni studiujacy cos podobnego
zdradz tajemnice co studiujesz :)
Konto usunięte: a ile sie dostaje w uk tak tuz po studiach?
zalezy, jako przedszkolanka/ nauczycielka ok 18000 rocznie
ostatnio czytalam raport o bardzo niskich placach wsrod absolwentow - ponoc maja to zmienic. zwlaszcza ze dalej place kobiet sa nizsze niz place mezczyzn. Przecietnie szacuja, ze mezczyzna zaraz po studiach moze liczyc na 30-35000 rocznie, natomiast kobieta jedynie 20-25000

Jak juz masz doswiadczenie 2-3 lata, to Twoja wartosc wzrasta srednio o 5000 i tak z roku na rok :)
Nie jestem wyznacznikiem wiedzy w tym temacie, bo obracam sie jedynie wsrod okreslonych zawodow - moze byc dwoch z tym samym wyksztalceniem, ale liczy sie przede wszystkim to co masz w glowie. Jeden dostanie 20k a drugi 40k. Nie ma zaleznosci. Ale nie ma tez co liczyc, ze jako absolwent dostanie sie duzo :)
Konto usunięte: oooj szczescia
dobra firma nie bedzie raczej proponowala gownianych pieniedzy
Konto usunięte: widze, ze te kuleczki co ostatnio kupilam tez kupilas
mialam z Barry'ego taki rozswietlajacy puder sypki i byl fajny poza tym, ze ciezki do nakladania - strasznie duzo go bylo na twarzy - te kuleczki sa duzo bardziej subtelne.
sa mega
Konto usunięte: maska z tego drzewa herbacianego - mam nadzieje, ze nie smierdzi
Smierdzi

Zrobilam wczoraj sobie i mojemu - nie widze jakies mega roznicy PO, moze po regularnym stosowaniu? Nawet nie wiem na co ona jest
Konto usunięte: lubie te maski, najbardziej rozgrzewajaca
A gdzie je kupujesz? Ja przypadkowo trafilam na nie w malej aptece. Myslalam, zeby kupic wiecej, ale to byl pierwszy raz i wzielam dwie na test. Ta Iced Crystal jest mega! Zaluje ze nie kupilam wiecej, bo ja rzadko po malych sklepikach chodze :C
A z rozgrzewajacych, nie wiem czy mialas, ale polecam serie Soap & Glory - No clogs allowed - mega rozgrzewa :)

W ogole Soap & Glory tez ciezko u mnie znalezc, a mocno sa wszystkie produkty chwalone - wielokrotnie wygrywaly w testach konsumenckich, a i cena przystepna :)

Maja na swoich opakowaniach takie czarno biale panie z lat owczesnych