agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
w00tjump
w00tjump
  24 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdyby był tobym wzięła xD Tylko szampon/odżywka do farbowanych, po 1 litrze, 60 zł. No ale mówię wezmę, zobaczymy.
a takie zestawy tych mniejszych byly? bo tak po czasie mysle ze moglam wziac ten moisture, moze bardziej by mi szampon i odzywka podpasowaly niz te z k-paka:rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Enero 2013

Sprawdzam czy mi zdjęcia z telefonu wchodzą :ziober2:
Przyszło moje czasopismo

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  24 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zaznaczas tekst i powinna ci chmurka ''cytuj'' wyskoczyc :) klikasz i tak cytujesz :)
A, dzięki xD
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak, zrozumialam ze litr za 60 zl, czyli jakos £13, czyli w sumie prawie tyle co ja place za 300ml :)
U nas przed wejściem do Tk Maxx 300 ml za 75 zł xD
Konto usunięte
Konto usunięte: a takie zestawy tych mniejszych byly? bo tak po czasie mysle ze moglam wziac ten moisture, moze bardziej by mi szampon i odzywka podpasowaly niz te z k-paka

Nie, tylko te co wzięłam :C Może już kupili, albo nie było...
mmaryja
mmaryja
  24 Enero 2013

w warszawskim tk maxxie taki szajs, że szkoda gadać. raz widziałam odżywki macadamia, a tak NIC godnego uwagi

massacre
massacre
  24 Enero 2013

Normalnie nie wrzucam tu glossyboxa, ale w tym miesiącu pod tytułem Detox strasznie sie podjarałam, zwłaszcza tą opaską. Wrócę do domu i sobie takie spa zrobię... :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  24 Enero 2013

Szampon Gliss Kur z olejkami, muszę powiedzieć, że całkiem wysoko te olejki i byłam w szoku. Dezodorant Nivea, patyczki higieniczne, peeling morelowy Soraya antybakteryjny (wkurza mnie zapach, ale peeling jest mocny więc go lubię), Lactacyd

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  24 Enero 2013

czerwona torebka, biała koszula, chusta ze szmateksu...szampon i odżywke z oriflame do włosów farbowanych, pomadka do ust Very Me Clickit, liner w pisaku z Hean,mleczko do demakijażu...

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

massacre
massacre
  25 Enero 2013

Młodemu w tym roku zamiast tradycyjnie Conversów kupiłam trampki Ralpha Laurena - w przecenie z sezonu jesienno-zimowego wychodzi prawie ta sama cena :mrgreen:
Jak bede miała chwile to muszę oblukać polo, pewnie tez jakieś kupię :-)

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Enero 2013
massacre
massacre: Młodemu w tym roku zamiast tradycyjnie Conversów kupiłam trampki Ralpha Laurena - w przecenie z sezonu jesienno-zimowego wychodzi prawie ta sama cena

fajne, chociaz ja bym mojemu bialych nie kupila :mrgreen:
massacre
massacre: Normalnie nie wrzucam tu glossyboxa, ale w tym miesiącu pod tytułem Detox strasznie sie podjarałam, zwłaszcza tą opaską. Wrócę do domu i sobie takie spa zrobię...

cholera, musze w koncu zrobic subskrypcje :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: A, dzięki xD

nie ma za co :D
Konto usunięte
Konto usunięte: U nas przed wejściem do Tk Maxx 300 ml za 75 zł xD

3 razy wiecej a i tak taniej, lol :D
massacre
massacre
  25 Enero 2013

@Agoosia
1) ja tylko białe trampki mu kupuje. Pierwsze Conversy miał tylko skórzane brązowe, ale to jak jeszcze ledwo chodził :ziober2: sama tez mam zawsze białe. Czarne RL tez są :tak:

2) ja subskrybuje juz pare miesięcy, od kiedy Maryjka poleciła. Następny box mam juz za free z tych punktów co sie zbiera za recenzje kosmetyków :) Raz tylko byłam "średnio" zadowolona z zawartości. Tak czy siak, nie ma miesiąca by sie to finansowo nie opłacało. W świątecznym boxie był produkt extra i często dają produkty normalnych rozmiarów (obok próbek, których rozmiary i tak są satysfakcjonujące). No i często są dawane produkty o zajebistym składzie z niszowych brytyjskich marek, które są bardzo dobre jakościowo :tak:

mmaryja
mmaryja
  25 Enero 2013

w polskim też była opaska, mój mąż mi ją zepsuł.
a ja kupiłam pojazd na 4 kółkach, ciekawa jestem czy się sprawdzi

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja kupiłam pojazd na 4 kółkach, ciekawa jestem czy się sprawdzi

wozek? :mrgreen:
massacre
massacre: 1) ja tylko białe trampki mu kupuje. Pierwsze Conversy miał tylko skórzane brązowe, ale to jak jeszcze ledwo chodził sama tez mam zawsze białe. Czarne RL tez są

a ja wlasnie mam tak,z e conversy zawsze czarne (chociaz teraz mam czarno - rozowe :D) i mlodemu to samo :)
bialych butow nie kupuje, bo nie chce mi sie ich codziennie czyscic, a z mlodym to innej opcji by nie bylo :)
massacre
massacre: 2) ja subskrybuje juz pare miesięcy, od kiedy Maryjka poleciła. Następny box mam juz za free z tych punktów co sie zbiera za recenzje kosmetyków :) Raz tylko byłam "średnio" zadowolona z zawartości. Tak czy siak, nie ma miesiąca by sie to finansowo nie opłacało. W świątecznym boxie był produkt extra i często dają produkty normalnych rozmiarów (obok próbek, których rozmiary i tak są satysfakcjonujące). No i często są dawane produkty o zajebistym składzie z niszowych brytyjskich marek, które są bardzo dobre jakościowo

zobacze wieczorem jak to dziala :)
mozna placic paypalem?
massacre
massacre
  25 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja kupiłam pojazd na 4 kółkach, ciekawa jestem czy się sprawdzi

pokaz zdjecie tego wozka :-)
Konto usunięte
Konto usunięte: bialych butow nie kupuje, bo nie chce mi sie ich codziennie czyscic, a z mlodym to innej opcji by nie bylo :)

leniuch :ziober2:

moj ma zazwyczaj tyle par butow, ze nie robi mi to roznicy ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: zobacze wieczorem jak to dziala :) mozna placic paypalem?

Nie, musisz podac dane karty debetowej/ kredytowej (Visa/ Mastercard)

http://www.glossybox.co.uk/referal?CI=OTQxMDQ=
jak sie zdecydujesz to wez daj mi zarobic 200 glossydots za polecenie znajomemu, co? :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: w polskim też była opaska, mój mąż mi ją zepsuł.

teraz w styczniowym? Pewnie dlatego, ze to ich wlasny produkt :)
a w polskim co daja, bo moja siostra nastoletnia sie zajarala moimi rzeczami jak u mnie byla i mysli o polskim glossybox, ale nie wiem czy warto dla nastolatki???

styka51
styka51
  25 Enero 2013

Zmywacz do paznokci, maseczką oczyszczającą, lakier do paznokci
http://1.bp.blogspot.com/-oAC2lI2d2Sk/UNR02HJKyuI/AAAAAAAAF10/WjiQqpDmvbw/s320/metal-flip-miss-sporty.jpg
ten po prawo.

mmaryja
mmaryja
  25 Enero 2013
http://www.emmaljunga.com/pl/Wozki_dzieci&_281;ce/Wybierz_model/Mondial_Duo_Combi-841.html
nie wiem jak się wstawia zdjęcia:and: zamówiłam kolor vanilla, ale się zastanawiam czy nie zadzwonić i nie zamówić granatowego