agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Junio 2013

To faktycznie drogawo, myślałam że są w okolicy max połowy tego xD

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Junio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałam że są w okolicy max połowy tego xD

jesli mowie, ze cos jest drogie, to faktycznie takie jest :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Junio 2013

Agoosia, probowalas juz ta pesete z LIB? Kolezanka sie pyta czy dobra :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Junio 2013

Znaki

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  12 Junio 2013

Spódnica, Reporter.

Lakier, nr 162.

Maseczka odżywczo-wybielająca.

Pasta do zębów i płyn do ust w gratisie.

agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Junio 2013
massacre
massacre: Agoosia, probowalas juz ta pesete z LIB? Kolezanka sie pyta czy dobra

wedlug mnie - jest troche ''kanciasta'' (nie wiem jak to opisac - po prostu ta czesc, ktora lapiesz wloski jest grubsza niz w mojej obecnej pesecie [niestety nazwy nie zdradze, bo nie ma na niej zadnego napisu a kupilam ja juz pare lat temu i nie pamietam gdzie]) - i troche trudno jest mi sie przestawic :) ale wydaje sie wyrywac wloski calkiem dobrze (tzn kiedy uda mi sie zlapac wloska, a nie skore :ninja:).

te pierwsze trzy lakiery maja super kolory :zakochany:
massacre
massacre
  12 Junio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: te pierwsze trzy lakiery maja super kolory

z lewej czy z prawej? :rotfl:
domyslam sie, ze chodzi Ci o pastelowe? To generalnie uzupelnienie mojej kolekcji na lato 2013 - pastele albo neony ;D
Konto usunięte
Konto usunięte: wedlug mnie - jest troche ''kanciasta''

w sensie ma zakonczenie na skos?

agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Junio 2013
massacre
massacre: z lewej czy z prawej? domyslam sie, ze chodzi Ci o pastelowe? To generalnie uzupelnienie mojej kolekcji na lato 2013 - pastele albo neony

pastele xD
tez musze jakies nabyc :)
massacre
massacre: w sensie ma zakonczenie na skos?

ma, ale tak chyba wiekszosc ma :woot:
chodzilo mi o to, ze metal jest troche grubszy niz w moim poprzednim, ale to kwestia przyzwyczajenia :)
massacre
massacre
  13 Junio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ma, ale tak chyba wiekszosc ma chodzilo mi o to, ze metal jest troche grubszy niz w moim poprzednim, ale to kwestia przyzwyczajenia :)

dalam sobie spokoj, dosyc ze nie ogarniam tego co po polsku napisalas to jeszcze mialabym to tlumaczyc jej na angielski. dalam za wygrana :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ale tak chyba wiekszosc ma

niektore maja rowne zakonczenie

massacre
massacre
  13 Junio 2013

Rodial dostałam z subskrypcją, resztę od koleżanki

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Junio 2013
massacre
massacre: dalam sobie spokoj, dosyc ze nie ogarniam tego co po polsku napisalas to jeszcze mialabym to tlumaczyc jej na angielski. dalam za wygrana

:rotfl: bo ja nie wiem jak to wytlumaczyc :Rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Junio 2013

Przyszedł mi birchbox, ale w tym miesiącu przegrał z glossy xD

massacre
massacre
  14 Junio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyszedł mi birchbox, ale w tym miesiącu przegrał z glossy xD

zartujesz :O
u mnie totalnie na odwrot. Glossy smierdzial tanioscia w tym miesiacu. Dostalam lakier o kolorze kupy i reszte badziewia, ktorego nawet nie uzyje.
Birchbox z kolei bardzo fajny, podoba mi sie ten ich nowy image, rozne kolory tych woreczkow. Lakiery sa w fajnym pastelowym letnim odcieniu a nie takim na zime dla 60-letniej kobiety jaki byl w GB. Te kredki faktycznie byly gratis w jakiejs gazecie, ale sa spoko, miekkie i fajnie smokey eye z nich wychodzi. SPF nie uzywam, wiec na pewno oddam, co tam jeszcze jest? moisturiser chyba, pachnie ladnie, uzyje :D

massacre
massacre
  14 Junio 2013

aaa w glossy byl ten badziewny blyszczyk, uzylam go w zeszly weekend nad morzem na plazy, tak mi wysuszyl usta, ze musialam kuracje powazna przejsc, zeby w poniedzialek moc szminke na usta nalozyc xD

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Junio 2013
massacre
massacre: zartujesz u mnie totalnie na odwrot. Glossy smierdzial tanioscia w tym miesiacu. Dostalam lakier o kolorze kupy i reszte badziewia, ktorego nawet nie uzyje.

no ja dostalam:

Wlassnie jedyny minus to ten balsam do ust, wprawdzie mi niczego nie wysuszyl, ale nie podoba mi sie jego smak i w ogole taki niebardzo jest :nie:
natomiast krem do twarzy na duzy plus, olejek z nuxe to samo, to do wlosow ''leave in'' tez calkiem fajne (drugiego nie uzywalam) + ten spray pachnie calkiem ok, wiec w sumie jakichs takich kiepskich produktow nie dostalam.
massacre
massacre: Birchbox z kolei bardzo fajny, podoba mi sie ten ich nowy image, rozne kolory tych woreczkow. Lakiery sa w fajnym pastelowym letnim odcieniu a nie takim na zime dla 60-letniej kobiety jaki byl w GB. Te kredki faktycznie byly gratis w jakiejs gazecie, ale sa spoko, miekkie i fajnie smokey eye z nich wychodzi. SPF nie uzywam, wiec na pewno oddam, co tam jeszcze jest? moisturiser chyba, pachnie ladnie, uzyje

lakiery to wlasnie glowny plus (o kolorach mowie, bo uzywac - jeszcze nie uzywalam). Zel pod prysznic - ee... fajnie pachnie, ale szczerze mowiac to nie chce mi sie zeli pod prysznic wyprobowywac... kredka - dostalam ja z glamour xD wiec tez mi na nic, zwlaszcza ze taka kredka do oczu to mi na pare lat starcza, komus wiec oddam. Ten krem z filtrem wyglada spoko, zobacze jak juz uzyje. To samo ze sprayem termoochronnym.

jeszcze wygralam: