agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  29 Junio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a nasz magazyn w dodatku jest strasznie mały, wszystko poupychane jak tylko się da. Masakra.

Ach, bo Wy macie jeden magazyn dla wszystkich działów, tak ? U nas Reserved w którym ja pracowałam to 2 piętra, 3 magazyny, a i tak damski i męski zawalone niemiłosiernie ;d
mirra20
mirra20
  29 Junio 2013

niebieską sukienkę asos na wesele

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  30 Junio 2013

tarkę do stóp scholl, odżywkę 8w1 z eveline, żel pod prysznic dove, błękitny lakier z wibo

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Junio 2013

3 lakiery do paznokci rimmel-brązowy, szary, różowy, spodnie, zegarek, szampon syoss do farbowanych, maszynki do golenia, tusz z wibo za 10zł, bokserkę w top secret

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  30 Junio 2013

lakier rimmel 60sec koralowy, peeling enzymatyczny z bielendy, szminke wibo eliksir nr 06

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
mirra20
mirra20
  1 Julio 2013

biustonosz z h&m do poniższej kiecki

JuIia
JuIia
  1 Julio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: biustonosz z h&m do poniższej kiecki

SKĄD TA KIECKA MÓW :zakochany: :szok:
mirra20
mirra20
  1 Julio 2013
JuIia
JuIia: mirra20: biustonosz z h&m do poniższej kiecki SKĄD TA KIECKA MÓW

kieckę kupiłam w outlecie, gdzie mają jakieś końcówki kolekcji z asosa, nexa, zary i innych mniej znanych marek z Anglii, nawet się zdziwiłam, że coś znalazłam, bo wybredna jestem:D a tu taka niespodzianka i nawet tanio wyszło, biorąc pod uwagę to, że miałam zamawiać ze strony asosa
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 Julio 2013

Boska sukienka!!
Ja zamówiłam zestaw mini lakierów za punkty z Birchboxa

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  1 Julio 2013
massacre
massacre: Boska sukienka!!

dzięki:*
massacre
massacre: Ja zamówiłam zestaw mini lakierów za punkty z Birchboxa

ten na paznokciach masz zaje...
JuIia
JuIia
  1 Julio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kieckę kupiłam w outlecie, gdzie mają jakieś końcówki kolekcji z asosa, nexa, zary i innych mniej znanych marek z Anglii, nawet się zdziwiłam, że coś znalazłam, bo wybredna jestem:D a tu taka niespodzianka i nawet tanio wyszło, biorąc pod uwagę to, że miałam zamawiać ze strony asosa

Jezu jest przezajebista :szok:

oddaj :ziober2:
mirra20
mirra20
  1 Julio 2013
JuIia
JuIia: Jezu jest przezajebista oddaj

też mi się podoba, bo jest taka inna od tych wszystkich, które są obecnie w sklepach
po sezonie weselnym mogę oddać:P
JuIia
JuIia
  1 Julio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: też mi się podoba, bo jest taka inna od tych wszystkich, które są obecnie w sklepach po sezonie weselnym mogę oddać:P

W sumie posiedziałam z 5 min i tak patrze na ten kolor, nie wiem czy pasowałby do mnie :ninja:
Jakby była czerwona albo zielona to ojezu :zakochany:
mirra20
mirra20
  1 Julio 2013
JuIia
JuIia: W sumie posiedziałam z 5 min i tak patrze na ten kolor, nie wiem czy pasowałby do mnie Jakby była czerwona albo zielona to ojezu

czerwonej ani zielonej nie było, była jeszcze różowa
a z czerwonych na stronie asosa mają coś podobnego np.:
mirra20
mirra20
  1 Julio 2013

albo