Hej, Mam aktualnie peeling z rosmana , taki niebieski , koncowke , i koncowke z Vichy. , I mialem ten peeling brzoskwiniowy co mi tutaj kiedys polecaliscie. Nawet dobry. A chcialbym wyprobowac cos innego. Jakies peelingi Godne polecenia?
lista tematów
Peeling. strona 1 z 3
Konto usunięte: nie wiem, jak uzywalam to wydawalo mi sie, ze nie dzialal i w dodatku mialam pare wypryskow po nim na nosie
moze po prostu jakiejs reakcji alergicznej dostalam
Na opakowaniu polecają używać go codziennie. Ja używałam go tak raz na tydzień lub wtedy, kiedy miałam mocno przetłuszczoną twarz i zawsze pomagało.
Konto usunięte: Na opakowaniu polecają używać go codziennie. Ja używałam go tak raz na tydzień lub wtedy, kiedy miałam mocno przetłuszczoną twarz i zawsze pomagało.
ja go uzywalam na twarz raz, moze dwa w tygodniu, tylko na nos czesciej, bo w sumie tylko z nosem mialam problem

moze to od mojej skory, bo np tego peelingu z vichy tez nie moge uzywac codziennie, tylko gora 2 razy w tygodniu, bo inaczej mi skora platami schodzi

Konto usunięte: ja go uzywalam na twarz raz, moze dwa w tygodniu, tylko na nos czesciej, bo w sumie tylko z nosem mialam problem
moze to od mojej skory, bo np tego peelingu z vichy tez nie moge uzywac codziennie, tylko gora 2 razy w tygodniu, bo inaczej mi skora platami schodzi
Dziwisz się? Peeling ma właśnie to do siebie, żeby pozbyć się naskórka. A jak się go za często używa to wtedy skóra nie nadąża z produkcją ochrony i przez to, że Twój nos nie był chroniony, wyskoczyło kilka wyprysków.
Konto usunięte: Dziwisz się? Peeling ma właśnie to do siebie, żeby pozbyć się naskórka. A jak się go za często używa to wtedy skóra nie nadąża z produkcją ochrony i przez to, że Twój nos nie był chroniony, wyskoczyło kilka wyprysków.
moze, ale mogliby przestac klamac na opakowaniach, ze cos sie nadaje do codziennego uzytku, kiedy sie nie nadaje

ale wypryski mi wyskakiwaly tylko po neutrogenie, po innych peelingach nigdy - nawet po tym vichy mialam tylko sucha skore naokolo nosa

Konto usunięte: moze, ale mogliby przestac klamac na opakowaniach, ze cos sie nadaje do codziennego uzytku, kiedy sie nie nadaje
ale wypryski mi wyskakiwaly tylko po neutrogenie, po innych peelingach nigdy - nawet po tym vichy mialam tylko sucha skore naokolo nosa
Może ten z neutrogeny był dla ciebie za mocny.
A ogólnie to jaką masz cerę?