witam
Ostatnio często słyszę w radio piosenkę Sylwii Grzeszczak to dlatego też założe temat o niej
Sylwia Grzeszczak urodziła się 7 kwietnia 1989 w Poznaniu jest polską piosenkarką popowa, znana z występów z Liberem.
USTA
Usta:
Jak o nie dbacie? :-)
Jaki kolor lubicie?
Szminka czy błyszczyk?
Sylwia Grzeszczak:
Podoba się Wam?
Co o niej sądzicie?
Lubicie jej piosenki?
lista tematów
Usta i Sylwia strona 1 z 3
ani jedno, ani drugie, nie używam niczego, bo ciężko dobrać jakiś kolor do mojej karnacji. pasuje mi jasny, brudny róż, od dłuższego czasu szukam takiej pomadki, ale nigdzie nie ma

ma bardzo przeciętną urodę, figurę chyba w porządku.
nie słucham takiej muzyki, dla mnie to katorga dla uszu.
- nawilżam usta codziennie (wieczorem) balsamem NUXE, co jakiś czas robię peeling (złuszczam naskórek)
- ulubionymi kolorami obecnie są:
1. Chubby Stick Moisturizing Lip Balm w kolorze Whole Lotta Honey

2. błyszczyki z essence Stay with me

w kolorze 02 my favourite milkshake

w kolorze 03 candy bar

- zdecydowanie bardziej błyszczyk (stawiam na mocniejszy makijaż oczu, ust nie lubię za bardzo malować), chociaż mam ulubione szminki
zdecydowanie przeciętna uroda... nie słucham jej piosenek
Czasem nałożę pomadkę z Neutrogeny, moje usta nie są jakoś szczególnie wymagające pomimo dość częstego oblizywania ich :P
Najbardziej zgaszony róż, ale także beże, czerwień... Nie lubię tylko odcieni pomarańczowych
Częściej błyszczyk, ale szminek również używam
Bardzo mi się podoba, ale myślałam, że jest starsza

Ta nowa mi całkiem wpadła w ucho pomimo, że to kompletnie nie mój nurt w muzyce.
Nie muszę o nie specjalnie dbać. Jak są spierzchnięte to smaruję Carmexem albo neutrogeną i jest ok.
Różowy
I to i to ale bardziej błyszczyk.
Taka zwyczajna ale ładna.
j.w.
w sumie nie słucham :)
praktycznie nic z nimi nie robię, bo nie mam takiej potrzebny, używam czasami scrubs z lush
te jaśniejsze - brzoskwiniowe, baby pink
szminka, dorwałam ostatnio dwie maca i jedną estee - rewelka
chapstick i smackersy też są fajne, szczególnie jeżeli chodzi o gamę zapachową
nijak, smaruję tylko pomadką ochronną bebe :D
ciemne, bordo, czerwienie
jak błyszczyk to czerwony i przezroczysty jedynie. szminki ciemne
z twarzy średnio choć figurę ma fajną
ma bardzo ładny głos
lubieu
1. Smaruje nivea i balsamem tissane. Miewam suche.
2. Cielisty, perłowy, lekko różowy.
3. Błyszczyk, bo przy szmince bardziej jakoś mi wysusza. Mam fajną z inglota, z odcieni nude, ale właśnie przez to ciężej mi się jej używa.
Raz w tyg. masuję je szczoteczką do zebów (oczywiście nie tą co zęby myje tylko mam inną do tego celu:D), jak mi się wspomni to nałożę miód, stosuję pomadki ochronne/balsamy i często w pracy nakladam zwykłą wazelinę.
Nie lubię kolorów ciemnych, lubię albo w moim naturalnym (rzadziej), raczej jaśniejsze: jasne róże, nude, różowo/pomaranczowe. :-)
To zależy :D jak wieje wiatr to wolę szminkę bo jak mam błyszczyk to włosy mi sie kleją do buzi i wkurza mnie to. :-)