Hej dziewczyny
Jako, że we wtorek wylatuję na wakację - potrzebowałabym jakiejś mgiełki do ciała.
Wiem, że fajne kiedyś były w Avonie, ale niestety jest już za późno zeby składac zamówienia.
Orientujecie się w jakich sklepach mogę takie mgiełki dostać? Chodzi mi o jakies niedrogie.
i druga sprawa - mgiełki do włosów - warto kupić??
Pozdrawiam
lista tematów
Mgiełka do ciała strona 1 z 2
nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w RDM-iu jest pełno stoisk z kosmetykami avonu . Polecam czereśniowe i arbuzowe ;) . Totalny sprzeciw stawiam truskawkowym . :)
u mnie sie nie sprawdzila . :) jedyną rzeczą jaką zauważyłam po jej stosowaniu jest to , ze włosy mi sie baardzo przetłuszczały ;) .
Ja tez, "przejadło" mi się już wszystko co ma smak truskawkowy, poza samymi truskawkami :))
O własnie, moze to tego szukam? Nie zależy mi tak bardzo na zapachu. A takie termalne wody gdzie dostane i w jakich cenach +/- ??
Konto usunięte: Mysle, ze w lepszej osiedlowej drogerii, u mnie jest jedna fajna :-)
ale uwaga ze sloncem: wiekszosc mgielek zawiera alkohol w połączeniu ze sloncem dostaniesz przebarwien!!!
Słuszna uwaga. U mnie na osiedlu nie ma osiedlowej drogerii, tylko rosmann hmm
Konto usunięte: O własnie, moze to tego szukam? Nie zależy mi tak bardzo na zapachu. A takie termalne wody gdzie dostane i w jakich cenach +/- ??
fajnie i skutecznie odświeżają - zarówno ciało jak i buźkę...
Konto usunięte: w aptece są najlepsze. a ceny różnie, zależy też od pojemności. od 15zł do około 50zł.
dokładnie :)
A ha ha, właśnie miałam napisać o tych mgiełkach :D. Są świetne, osobiście ubóstwiam zielony (Zielona herbata) i jasnopomarańczowy (brzoskwinia). Ten niebieski ma morski zapach za którymi ja nie przepadam, ale ogólnie mgiełki są prześwietne, zapach utrzymuje się długo, ale nie jest zbyt intensywny więc nie sprawia, że otoczenie chciałoby zamarzyć o masce przeciwgazowej :)