cyrkierka
cyrkierka
  8 Julio 2011 (pierwszy post)

Hej dziewczyny

Jako, że we wtorek wylatuję na wakację - potrzebowałabym jakiejś mgiełki do ciała.
Wiem, że fajne kiedyś były w Avonie, ale niestety jest już za późno zeby składac zamówienia.
Orientujecie się w jakich sklepach mogę takie mgiełki dostać? Chodzi mi o jakies niedrogie.

i druga sprawa - mgiełki do włosów - warto kupić??

Pozdrawiam

StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  8 Julio 2011

nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w RDM-iu jest pełno stoisk z kosmetykami avonu . Polecam czereśniowe i arbuzowe ;) . Totalny sprzeciw stawiam truskawkowym . :)

Konto usunięte
Konto usunięte: mgiełki do włosów - warto kupić??

u mnie sie nie sprawdzila . :) jedyną rzeczą jaką zauważyłam po jej stosowaniu jest to , ze włosy mi sie baardzo przetłuszczały ;) .
malami81
malami81
  8 Julio 2011

Jeśli nie zależy Ci na zapachu to zdecydowanie bardziej polecam wodę termalną

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  9 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Orientujecie się w jakich sklepach mogę takie mgiełki dostać? Chodzi mi o jakies niedrogie.

Mysle, ze w lepszej osiedlowej drogerii, u mnie jest jedna fajna :-)
ale uwaga ze sloncem: wiekszosc mgielek zawiera alkohol w połączeniu ze sloncem dostaniesz przebarwien!!!
cyrkierka
cyrkierka
  9 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Totalny sprzeciw stawiam truskawkowym . :)

Ja tez, "przejadło" mi się już wszystko co ma smak truskawkowy, poza samymi truskawkami :))

malami81
malami81: Jeśli nie zależy Ci na zapachu to zdecydowanie bardziej polecam wodę termalną

O własnie, moze to tego szukam? Nie zależy mi tak bardzo na zapachu. A takie termalne wody gdzie dostane i w jakich cenach +/- ??

Konto usunięte
Konto usunięte: Mysle, ze w lepszej osiedlowej drogerii, u mnie jest jedna fajna :-) ale uwaga ze sloncem: wiekszosc mgielek zawiera alkohol w połączeniu ze sloncem dostaniesz przebarwien!!!

Słuszna uwaga. U mnie na osiedlu nie ma osiedlowej drogerii, tylko rosmann hmm
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  9 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Słuszna uwaga. U mnie na osiedlu nie ma osiedlowej drogerii, tylko rosmann hmm

moze w rossmanie tez cos znajdziesz? :woot:
mmaryjka
mmaryjka
  9 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A takie termalne wody gdzie dostane i w jakich cenach +/- ?

w aptece są najlepsze. a ceny różnie, zależy też od pojemności. od 15zł do około 50zł.
malami81
malami81
  9 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O własnie, moze to tego szukam? Nie zależy mi tak bardzo na zapachu. A takie termalne wody gdzie dostane i w jakich cenach +/- ??

fajnie i skutecznie odświeżają - zarówno ciało jak i buźkę...

Konto usunięte
Konto usunięte: w aptece są najlepsze. a ceny różnie, zależy też od pojemności. od 15zł do około 50zł.

dokładnie :)
Zadziora
Zadziora
  9 Julio 2011

Jak nie masz z avonu, to kup Coty :)

Brzeginka
Brzeginka
  9 Julio 2011
Zadziora
Zadziora: Jak nie masz z avonu, to kup Coty :)

A ha ha, właśnie miałam napisać o tych mgiełkach :D. Są świetne, osobiście ubóstwiam zielony (Zielona herbata) i jasnopomarańczowy (brzoskwinia). Ten niebieski ma morski zapach za którymi ja nie przepadam, ale ogólnie mgiełki są prześwietne, zapach utrzymuje się długo, ale nie jest zbyt intensywny więc nie sprawia, że otoczenie chciałoby zamarzyć o masce przeciwgazowej :)
SoDope
SoDope
  9 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

w Naturze widziałam taką o zapachu zielonej herbaty ..
Zadziora
Zadziora
  9 Julio 2011
Brzeginka
Brzeginka: ubóstwiam zielony (Zielona herbata)

mnie też się ona podoba :)

Brzeginka
Brzeginka: ale ogólnie mgiełki są prześwietne, zapach utrzymuje się długo, ale nie jest zbyt intensywny więc nie sprawia, że otoczenie chciałoby zamarzyć o masce przeciwgazowej :)

podpisuje się pod tym :)
Shake
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 37
Shake
  10 Julio 2011

Z mgielek z avonu , lubilem , truskawkowa i jablkowa i czeresniowa.
A wczoraj u kolezanki mamy zamowilem ta nowa jakas Arbuzowa. , zobaczymy jaka bedzie ;D rzeczy z avonu nie trawie. Ale mgielki mimo tego , ze sa krotko trwale , ladnie pachna ;d

:-**** :zakochany:
:calusek:

StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  10 Julio 2011
Shake
Shake: Arbuzowa

ja już ją testowałam :) świetna :D !
pijana
pijana
  10 Julio 2011
Shake
Shake: Shake

Pachniesz truskawkami i innymi owocami ? No, no, męskie zapachy :tak:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.