hej mam 22 lat jestem młoda i mam 25 kilo nadwqagi wiekszosc kilogramow osadzila mi sie na brzuchu, bokach i udach ;(
Mam dosc juz tego ! Chce schudnac!!! tylko nie wiem jak prosze pomozcie!!
lista tematów
25 kilo mniej?!
Zapraszam serdecznie na temat wyżej o dietach zdrowiu i ćwiczeniach.
Idź do lekarza, on zaleci ci dietę odpowiednia do twojego trybu życia.
Idź do lekarza, on zaleci ci dietę odpowiednia do twojego trybu życia.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tylko i wyłącznie dietetyk!
ja mimo, że nie mam problemów z wagą to odwiedzam dietetyka, moim zdaniem naprawdę warto przeanalizować swoją dietę i dobrać odpowiednie produkty do trybu życia.
ja mimo, że nie mam problemów z wagą to odwiedzam dietetyka, moim zdaniem naprawdę warto przeanalizować swoją dietę i dobrać odpowiednie produkty do trybu życia.
Na własną rękę lepiej nie kombinuj, lekarz dietetyk pomoże
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
dietetyk dietetykiem - po pierwsze musisz zacząć zwracać uwagę na to co jesz i w jakich ilościach
zanim się zdecydujesz iść do takiego specjalisty zacznij stosować tabelkę w której będziesz przez np. tydzień zapisywać co jesz, w jakich ilościach i o jakiej porze - potem możesz pokazać tą tabelkę dietetykowi :) na pewno dużo mu to powie o twoich przyzwyczajeniach żywieniowych :)
po drugie zacznij ćwiczyć :)
zanim się zdecydujesz iść do takiego specjalisty zacznij stosować tabelkę w której będziesz przez np. tydzień zapisywać co jesz, w jakich ilościach i o jakiej porze - potem możesz pokazać tą tabelkę dietetykowi :) na pewno dużo mu to powie o twoich przyzwyczajeniach żywieniowych :)
po drugie zacznij ćwiczyć :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert