oOoBuZiAcZeKoO
oOoBuZiAcZeKoO
  25 Julio 2011 (pierwszy post)
http://193.23.48.135/rewelacyjne-szablony-wzorki-na-paznokcie-tipsy-hit-i1599520780.html

jak sie to aplikuje na paznokcie, miała może któraś z was ten produkt[to zwykłe naklejki)?
ChicaBombb
ChicaBombb
  25 Julio 2011

przeciez widac, to zwyczajny szablon- naklejasz na paznokiec, malujesz, odklejasz i masz wybrany wzorek na paznokciu.

madzia2143
madzia2143
  25 Julio 2011

mam wrażenie, że to się nie sprawdzi :woot: w sensie, że będzie lakier wpływał poza wzór i może to nieestetycznie wyglądać. tzn tak mi się wydaje tylko :mrgreen:

asiulcia1
asiulcia1
  25 Julio 2011
a ja się się podepnę pod temat i czy któraś z was miała takie blaszki ze stemplem ;p i czy są dobre?? bo sie kiedys nad nimi zastanawialam ;)

http://allegro.pl/plytki-stempel-blaszki-az11-wzorkowzestaw-promocja-i1704102331.html
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  25 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja się się podepnę pod temat i czy któraś z was miała takie blaszki ze stemplem ;p i czy są dobre?? bo sie kiedys nad nimi zastanawialam ;)

To tzw. pieczątki, jednak nie wiem czy są takie na lakier, ale pieczątki zazwyczaj służą wyłącznie do tipsów i paznokci akrylowych i odbija się je na żelu, nawet te na zdjęciach to paznokcie żelowe lub akrylowe, na lakierze to nie wiem co wyjdzie :woot:
SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  25 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w sensie, że będzie lakier wpływał poza wzór i może to nieestetycznie wyglądać. tzn tak mi się wydaje tylko

To prawda, robią się placki nie wzory!
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  25 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja się się podepnę pod temat i czy któraś z was miała takie blaszki ze stemplem ;p i czy są dobre?? bo sie kiedys nad nimi zastanawialam ;)

Miałam, robiłam na naturalne paznokcie.
Za pierwszym razem nie wyszło, potem wychodziły ładnie.
Kwestia dobrego lakieru :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  25 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet te na zdjęciach to paznokcie żelowe lub akrylowe, na lakierze to nie wiem co wyjdzie

Na aukcji najczęściej wzory na paznokcie i tak są nakładane za pomocą programu graficznego, tak jak w tym przypadku, także nie ma co się sugerować zdjęciami ;)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  25 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na aukcji najczęściej wzory na paznokcie i tak są nakładane za pomocą programu graficznego, tak jak w tym przypadku, także nie ma co się sugerować zdjęciami ;)

Opisałam to z mojego oświadczenia. Ja zajmuję się paznokciami od 4 lat, od 1,5 roku mam takowe pieczątki ale tak jak opisałam do żeli/akryli nie do odbijania lakieru. I efekt wychodzi taki sam jak na zdjęciach. :-)
asiulcia1
asiulcia1
  25 Julio 2011

@iFeelSoLost:

@AvantQueTuDis:

ok. dziękuję :mrgreen:
Kiedyś zamówię to zobaczę co mi z tego wyjdzie :rotfl:

Absentiaa
Absentiaa
  26 Julio 2011

Jak dla mnie to zwykła tandeta.
Wole zwykły french lub jednolisty kolor bez zbędnych udziwnień.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.